In curand, la cinema puteti viziona filmul Noi in regia lui Jordan Peele.
Cu: Yahya Abdul-Mateen II, Elisabeth Moss, Anna Diop, Lupita Nyong'o, Kara Hayward
Gen film: horror, thriller
Durata: 119 minute
Premiera in Romania: 22.03.2019
Dupa ce a provocat un soc in cultura contemporana si a schimbat regulile genului horror cu debutul sau regizoral, Fugi!, un film provocator si cu constiiința sociala, vizionarul Jordan Peele, castigator al premiului Oscar, revine cu un alt cosmar original scris, regizat si produs de el.
Amplasat in peisajul emblematic al plajei din Carolina de Nord, Noi, produs de Monkeypaw Productions, ii are ca protagonisti pe Lupita Nyong'o, castigatoare a premiului Oscar, in rolul lui Adelaide Wilson, o femeie care se intoarce la casa de vacanța unde si-a petrecut copilaria, icu soțul ei, Gabe (Winston Duke), si cu cei doi copii ai lor, pentru o binemeritata vacanța de vara.
Framantata de o trauma din copilarie, inexplicabila si inca nerezolvata, adusa acum la suprafata si agravata de o serie de coincidențe bizare, Adelaide devine tot mai sigura ca ceva cumplit urmeaza sa i se intample familiei ei.
Dupa ce petrec o zi tensionata la plaja cu prietenii lor, familia Tyler, Adelaide si familia ei se intorc la casa lor de vacanța. Dar, cand cade inserarea, membrii familiei Wilson observa patru siluete care se țin de mana si refuza sa plece de pe aleea de la intrarea in casa lor. Spre oroarea lor, descopera ca cele patru siluete sunt, de fapt, dubluri ale lor, doppelgangeri care au venit peste ei cu un scop precis.