Adriana Inoan: Atelierul Arta Feminitatii
A fi femeie inseamna mai mult decat a fi prietena, iubita logodnica, sotie sau mama. Inseamna mai mult decat a fi senzuala, tandra si sensibila. Mai mult decat a fi o buna profesionista sau o artista inspirata. Inseamna a fi toate acestea la un loc si inca mult mai mult.
A fi femeie este un dar, o oportunitate si o bucurie. Dar noi, ca femei, stim cat de complicat si obositor poate fi, mai ales atunci cand avem senzatia ca toate aceste caracteristici si roluri pe care le avem si le jucam in viata par a fi in antiteza, par a se anula intre ele.
La atelierul Arta feminitatii - Puterea de a fi frumoasa vom descoperi impreuna puterea frumusetii noastre interioare si exterioare si vom invata cum sa aliniem si sa folosim in mod concret toate aceste atuuri minunate ale feminitatii noastre.

DE CE SA PARTICIPI ?
- Pentru ca esti femeie dar calea ta viata pare sinuoasa si dificila;
- Pentru ca resimti emotiile dar tinzi din reflex sa ti le reprimi;
- Pentru ca atunci cand te uiti in oglinda vezi o femeie si nu stii cum sa te conectezi cu ea pentru a gasi acea forta interioara necesara pentru a rasturna muntii;
- Pentru ca simti si vrei sa descoperi mai mult din latura care tine de feminitate.

VINO LA ATELIERUL Arta feminitatii - Puterea de a fi frumoasa si:
- Vei afla cum sa gasesti echilibrul dintre sanatate, corp armonios si suflet;
- Vei afla ce domenii profesionale ti se potrivesc tie cu predilectie;
- Vei afla cum sa ajungi mai aproape de tine insati.

CINE TE ASTEAPTA ?
Te asteapta Adriana Inoan, un trainer pasionat cu peste 10 ani de experienta, un coach de cariera vesel si optimist, un finantist prin definitie dar si o mama devotata, speaker motivational, autor si logodnica distrata, o fiinta cu veleitati artistice si pasiune pentru gasirea echilibrului dintre toate planurile vietii.

UNDE NE VEDEM ?
La Training Cafe

CE SE VA INTAMPLA ?
Ne vom bucura, ne vom emotiona si vom invata impreuna, cu veselie, voie buna si muzica aleasa, timp de 2 ore si jumatate despre feminitatea noastra.