www.viva.ro informeaza: Stefan Banica Jr. este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. Mereu cu zambetul pe buze, acesta ascunde o tristete imensa: moartea fratelui.
Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011. Alexandru Silviu Banica era cunoscut printre prieteni drept Babanu.
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Soferul, care a pierdut controlul volanului, a supravietuit. Stefan Banica jr si Alexandru Silviu Banica erau frati de tata. Primul, rodul relatiei seniorului cu ziarista Sanda Liteanu.
Al doilea, rezultatul relatiei cu femeia alaturi de care Banica Senior si-a refacut viata. Pe cei doi ii desparteau aproape zece ani. Alexandru, fratele lui Stefan Banica Junior, este inmormantat la Cimitirul Reinvierea, acolo unde odihneste si tatal artistului, regretatul actor Stefan Banica Senior, care s-a stins din viata in anul 1995.