La cinema, puteti viziona filmul Familie de-a gata.
Regia: Sean Anders
Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne
Gen film: comedie, drama
Durata: 118 minute
Cand Pete (Mark Wahlberg) si Ellie (Rose Byrne) decid ca e timpul sa-si faca o familie, ajung fara sa vrea in lumea adoptiilor. Si, cand ajung sa cunoasca un trio de frați, care include si o adolescenta nabadaioasa, isi dau seama ca nici nu au pornit bine motoarele, si sunt pe cale sa scape fraiele din mana. Din acel moment, viața lor va fi un sir neintrerupt de eforturi hilare de a invata pe repede inainte ce inseamna sa fie parinți, in speranța ca vor reusi sa devina o familie, fie ea si de-a gata.
Comedia Familie de-a gata e inspirata de experienta personala a scenaristului/regizor/producator Sean Anders, si ii are ca protagonisti pe Mark Wahlberg si Rose Byrne, alaturi de care ii regasim pe Octavia Spencer, Tig Notaro si Margo Martindale, Julie Hagerty si Michael O'Keefe.
Aceasta comedie despre cea mai neverosimila familie pe cale de a se forma ori de a se distruge definitiv, atinge teme sensibile, dar redate cu umor si emoții autentice. Pentru ca, in definitiv, familie inseamna o legatura de suflet pe viata.