Recent, am fost surprins placuta sa ii ascult intr-o seara pe componentii trupei Dumbrava, in incinta Restaurantului Dumbrava, decorat intr-un stil vanatoresc.
De la piese de muzica usoara celebre (coveruri), pana la repertoriul trupei Holograf si al artistului Aurelian Andreescu sau al basarabeanului Ion Suruceanu, cei din formatia Dumbrava ii incanta pe calaraseni si nu numai, la restaurantul Dumbrava, de joi pana duminica, intre orele 19.00 - 22.00.
Constantin Valerica, seful formatiei Dumbrava, ne-a spus: Toti componentii formatiei sunt din Calarasi. De acest oras ne leaga amintiri frumoase din Dumbrava. De 13 ani cantam aici si la diverse evenimente la care suntem invitati. Pasiunea pentru muzica se transmite din tata in fiu. Patroana acestui restaurant, Georgeta Istratoaie, este si ea pasionata de muzica.
Componentii formatiei Dumbrava sunt: Constantin Valerica - seful formatiei, Marin Stroe, Constantin Marius, Constantin Lucian (care canta la acordeon si este elev la Liceul de Muzica Stefan Banulescu) si Ion Cocos.