INNA lanseaza primul single Iguana de pe albumul YO, compus integral de artista si produs de David Ciente.
INNA - Iguana Official Music Video
Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi. Iguana” are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de empowerment, asa cum a fost si piesa anterioara RA”.
Iguana” este o piesa puternica, cu un mesaj de empowerment, la fel ca RA”, despre o fata indragostita care este geloasa, sufera din iubire, dar care in cele din urma, invata sa continue sa se bucure de viata fara el”, a spus INNA.
Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Echipa de beauty a artistei pentru acest videoclip este formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair), RDStyling (ținute).
Prima piesa lansata de pe acest album RA” are peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube, o piesa despre cum sa iesi dintr-o relație toxica si sa castigi incredere in propriile puteri.

INNA - Ra Official Music Video
Albumul YO” este lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.
Pentru a promova RA” si albumul YO”, INNA a cantat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca in fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a facut un promo tour la cele mai importante televiziuni si radiouri din Mexico si a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.
YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stari pe care INNA simte ca le-a trait in alta viața. Iguana”, Si, Mama”, Sin Ti”, Locura”, Fuego”, Tu Manera”, La Vida”, Gitana”, Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat cate un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Paun - regizor si Alex Muresan - DoP), producție video Loops Production.
De curand, INNA a susținut un turneu in Statele Unite ale Americii si Canada, turneu care a inclus 9 concerte in Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami si Chicago.
INNA a performat in peste 800 de concerte, are peste 4.7 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizari pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter si 2.4 milioane de fani pe Instagram.