UNICA: Loredana Groza, acuzata ca a apelat in mod abuziv la chirurgia estetica
Loredana Groza este una dintre cele mai indragite, admirate si apreciate artiste de la noi si la cei 48 de ani ai sai se afla intr-o forma de zile mari. Cu toate acestea, artista a fost criticata ca ar fi abuzat de operatiile estetice, iar pozele sale recente sunt dovada clara ca ceva s-a schimbat la nivelul fetei. Loredana Groza a sustinut un concert la Constanta, insa fotografia postata pe contul sau de Instagram a starnit numeroase controverse in randul fanilor care sunt absolut convinsi ca Lory a apelat din nou la medicul estetician, insa de aceasta data a exagerat. Mai mult de atat, Loredana Groza a fost comparata cu alte vedete care si-au facut operatii estetice si care si-au schimbat radical trasaturile chipului:
- Sunt o fana a ta din adolescenta mea si a ta, fiind aproape de aceeasi varsta. Esti minunata, dar te rog opreste-te cu chirurgia estetica pentru ca in curand o sa intrebam unde este Loredana, ce ai facut cu ea. Orice exagerare nu este buna, iar interventiile din ultima perioada nu te fac nici mai tanara si nici mai frumoasa. Toate care au exagerat cu interventiile estetice au devenit niste hidosii in cele din urma, iar tu esti prea frumoasa ca sa distrugi ce ai. Asculta un sfat de la cineva care te iubeste pentru ceea ce esti si pentru talentul tau. Ramai Loredana, - este unul dintre mesajele transmise de o admiratoare pe contul de Instagram al Loredanei Groza.
Loredana Groza este casatorita cu Andrei Boncea din 1998 si au impreuna o fiica, pe nume Elena, o domnisoara frumoasa, in varsta de 20 de ani.

NOTA REDACTIEI

Am reprodus articolul din Unica, dar asta nu inseamna ca suntem de acord cu ceea ce se afirma in acest articol. Loredana este o femeie frumoasa, sexy si arata de 20 la 48 de ani! Ea este una dintre cele mai iubite si apreciate artiste din Romania!