A aparut primul volum dedicat legendarei formatii rock scris de un membru al acesteia. Queen in 3D contine marturii, peste 360 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali si instructiuni pentru folosirea acestora.
Cartea include imagini din toate perioadele trupei Queen, de la Freddie Mercury si pana la solistul american Adam Lambert. Chiar si cei care nu se nascusera inca acum 40 de ani, cand Queen isi lansa cel de-al saselea album, vor fi cuprinsi de nostalgie vazand imaginile cu membrii trupei surprinsi in momente impresionante: Freddy Mercury la mansa unui avion sau facand fotografii cu un Polaroid, Roger in studioul rustic din Surrey, tinerii cantareti intr-un magazin de obiecte rare, Brian May langa Observatorul din Tenerife si multe altele. Brian May e compozitor, astrofizician, colecționar si specialist in fotografie stereoscopica. Iata si un scurt material in care Brian May prezinta editia din Romania a albumului:
Albumul apare la putin timp dupa lansarea filmului Bohemian Rhapsody, plasat pe primul loc in preferințele publicului si difuzat in Romania prin Odeon Cineplex. Poți urmari aici trailerul filmului.