In perioada 16-18 noiembrie, la Romexpo va avea loc cel mai mare targ de nunti al sfarsitului de an, eveniment ce aduna aproape 200 de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte. Viitorii miri au parte de oferte speciale pe toata perioada targului si pot descoperi si lichidarile de stoc la rochii de mireasa, cu preturi extrem de reduse (500-1900 lei).
In deschiderea Targului Ghidul Miresei, vineri incepand cu ora 12, vor avea loc prezentari de moda cu cele mai noi tendinte in materie de rochii de mireasa si de ocazie. Locul modelelor va fi luat de: Ioana Voicu, Anda Calin, Alessia, Diana Bisinicu, Adina Halas, Maria Constantin, Natalia Mateut, Adina (Heaven), Elena Ionescu si Roxana Blagu (ex-Trident). Baietii de la Proconsul vor fi si ei prezenți, odata cu lansarea unui nou program artistic dedicat mirilor. Ei vor canta celebrele piese precum: Cerul, Tu sau Pentru tine, potrivite pentru dansul mirilor.
La targ va fi prezenta si vedeta de pe coperta revistei Ghidul Miresei, Bianca Dragusanu, care va prezenta in premiera propria Colectie 2019 de rochii de mireasa si de ocazie.
In cadrul targului, Carmen Bruma vine cu o noua provocare pentru actualele mirese, viitoare mamici. Dupa ce a lansat programul de slabit Intra in rochia de mireasa, de aceasta data va prezenta programul Jurnal de gravida - Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos!.
Acesta este conceput pentru femeile gravide, si include un ghid practic cu sfaturi utile precum si un meniu alimentar pentru fiecare zi din cele 9 luni de sarcina.
Pentru cei interesati, detaliile referitoare la bilete, program si concursuri pot fi gasite pe http://www.targulghidulmiresei.ro/