Elena Gheorghe s-a distrat in weekend cu peste 70 de invitati la petrecerea fetitei sale organizata pentru ruperea turtei si implinirea unui an de viata.
Cantareata a optat sa faca evenenimentul in aceeasi locatie din Pipera-Voluntari, Jubile Concept, aleasa si pentru botezul micutei Amelie Nicole. Vedeta a organizat petrecerea pentru fetita ei in doar patru zile si totul a iesit ca la carte!
Am organizat petrecerea in 4 zile. Ni s-a amanat un concert pentru luna noiembrie si asa am avut si noi primul weekend liber si am zis ca acum e momentul sa-i rupem turta, asa ca ne-am pus pe treaba. Initial am zis sa facem o petrecere pentru copii dar suntem multi, avem familie mare, prieteni multi, n-aveam cum, cel putin nu la turta:)
La petrecere n-am vrut sa cant, aveam de gand sa cant doar o melodie, am zis sa fie doar DJ dar n-am scapat.
Am cantat muzica populara si muzica machedoneasca, povesteste Elena Gheorghe, care a aratat impecabil la petrecere. Cantareata a optat pentru doua tinute care i-au pus in evidenta silueta si picioarele frumoase si s-a asortat pe cat posibil cu fetita ei.
Am purtat cate doua tinute. Prima mea rochie a fost o rochie blue pudrat, din catifea, semnata Silk love&lace, si apoi am avut tinute semnate Ana Radu (tinute identice ca model cu Amelie, dar culori diferite). Cornel s-a imbracat de la Don Men, un brand romanesc cu haine foarte fresh. Bebelusa familiei, Ania, fetita Anei, sora mea, a fost si ea prezenta la eveniment, chiar daca are doar o luna. Nicholas a avut si el invitatii lui, colegi de scoala si fosti colegi de gradi. Amelie a ales de pe tava: microfonul, peria si foarfeca!, a mai adaugat vedeta.