divahair.ro: Ce greseala vestimentara comit femeile
O greseala comuna pe care o fac multe femei este faptul ca isi aleg haine care nu se potrivesc proportiilor corpului lor. Asadar, multe femei nu stiu ce haine li se potrivesc si ce marimi trebuie sa aleaga pentru a arata bine. Indiferent ca hainele sunt prea largi sau prea stramte, primul lucru la care trebuie sa fii atenta este daca ti se potriveste si daca te avantajeaza articolul respectiv. Ar trebui sa gasiti un croitor aproape de casa, care sa nu fie foarte scump si care sa va ajute in obtinerea unor haine care sa va vina perfect. Aceste articole care ti se potrivesc chiar pot face diferenta! Atunci cand ne alcatuim tinuta, cu siguranta tinem cont de dimensiunile corpului nostru. Totusi, este destul de greu sa gasim piese vestimentare care sa ni se potriveasca perfect, chiar si atunci cand marimea corespunde. Acest lucru se intampla pentru ca hainele din ziua de astazi sunt facute pe marimi standard, care nu au nicio legatura cu realitatea si care se potrivesc doar unei mici parti din populatie. Greseala vestimentara pe care toate femeile o fac tocmai de acest lucru este legata! Nu tinem cont de proportiile corpului nostru si din acest motiv avem tinute care nu ne avantajeaza.

Greseala pe care toate femeile o fac!

Una dintre cele mai comune greseli pe care femeile o fac este ca nu se duc la croitor pentru a ajusta hainele. Articolele de imbracaminte pe care le cumparam au nevoie de mici modificari. Fie ca este vorba despre scurtarea manecilor sau despre stramtarea bluzelor in talie, mersul la croitor poate sa te ajute sa ai un look ingrijit si haine care sa te avantajeze.

Care sunt avantajele daca iti modifici hainele la croitor:

Investesti in aspectul tau

Atunci cand investesti in haine, de fapt, investesti in lookul tau. Felul in care hainele iti vin conteaza. Desi nu esti Naomi Campbell, poti sa ai haine care sa iti vina perfect cu ajutorul unui croitor.

Te simti confortabil

Pantalonii nu trebuie sa fie prea stramti intre picioare, iar intr-un sacou trebuie sa fii libera sa te misti fara sa iti simti mainile strivite. Atunci cand vrei sa iti cumperi o bluza care are manecile prea lungi sau pantaloni care iti sunt largi in spate, trebuie sa te intrebi cum vei arata in aceste haine. Ele trebuie sa te faca sa te simti confortabil, iar de acest aspect se poate ocupa croitorul tau.

Nu este scump

Mersul la croitor poate fi in avantajul tau. O scurtare sau o stramtare a unui articol vestimentar este destul de ieftina si merita investitia. Chiar si modificarile ceva mai complicate pot fi o idee buna atunci cand pretul hainelor este destul de mic.
Poti sa modifici hainele asa cum vrei tu
Pe langa scurtarea sau largirea hainelor, poti sa modfici umerii unui sacou sau talia unei rochii de seara dintr-un material delicat. De asemenea, croitorul mai poate adauga si diferite detalii: perle, broderie sau tulle.

Ce nu poti modifica la croitor

Poti modifica multe articole de imbracaminte la croitor, cu exceptia puloverelor si a articolelor de imbracaminte din lana sau impletite. Aceste pulovere sunt facute de masinarii. Daca vei incerca sa le tai, forma acestora poate fi modificata. Desi impletitura poate fi refacuta, modificarile nu vor merita rezultatul final. Pe langa aceste materiale impletite, nici materialele vechi si cele delicate (sifon) nu trebuie modificate. Evita aceasta greseala si mergi la croitor ori de cat ori este nevoie! Vei vedea ca aceasta investitie te va ajuta sa ai un look mereu pus la punct, pe care toata lumea din jurul tau il va aprecia.