In luna septembrie a anului trecut, Razvan Oprea, actorul Teatrului National, cunoscut publicului si datorita rolului sau din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de par pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE. Rezultatele au fost peste asteptarile lui Razvan Oprea care a marturisit ca acum arata ca atunci cand avea 20 de ani.
Nu a fost un complex faptul ca aveam jumatate de chelie, dar in cariera mea e importanta imaginea. M-am documentat inainte sa aleg LookClinic si dupa discutia cu dr. Panagiotis Vogiatzis m-am programat la interventie. Sunt foarte incantat de rezultat si toata lumea imi spune ca e o shimbare majora. Atata timp cat avem metode sa scapam de inestetica chelie, e pacat sa nu o facem. Interventia este nedureroasa, a fost realizata prin anestezie locala, iar rezultatele sunt garantate pe viata, a marturisit Razvan Oprea.
Rezultatul il multumeste si pe dr. Panagiotis Vogiatzis care ne-a explicat ca fiecare pacient poate avea aceste rezultate, metoda de implantare fiind sigura.
Faptul ca suntem singura clinica din Romania partenera DHI ne bucura si putem garanta si pacientilor rezultatele dorite. In cazul lui Razvan, linia frontala a fost refacuta prin metoda FUE, folosita in clinica noastra. Foliculii de par au fost extrasi manual, unul cate unul, din zona donatoare, folosind un instrument chirurgical de unica folosinta. Acestia au fost apoi implantati in zona cu probleme, a declarat dr. Panagiotis Vogiatzis.
Odata cu schimbarea de look, actorul Razvan Oprea a inceput si promovarea noului sau proiect muzical. El canta in trupa Loka alaturi de fratele sau Stefan.