Chitaristul Eugen Mihaescu isi lanseaza astazi noul album solo intitulat Guitaromania Part Two si apare la casa de discuri Soft Records. Evenimentul va avea loc la Clubul Taranului, orele 15:30, in Bucuresti. Eugen a cantat de mai multe ori la Medias, si sper sa revina cat de curand cu o nou concert.
Guitaromania Part Two” reprezinta un nou proiect solo al muzicianului Eugen MIHAESCU, nume strans legat nu numai de cunoscuta trupa KRYPTON, infiintata acum 36 de ani, ci si de alte cateva formule scenice, lansate de el, precum AXA PROJECT, din sfera fusion sau NIMIC INTAMPLATOR, in zona de exprimare rock.
Fireste, prin multiple incercari, adeseori izbutite, de a intelege si patrunde meandre artistice si filozofice, de a aborda genuri diverse si de a aprofunda lectiile invatate de la idolii sai, (majoritatea din categoria Legendari), de a le adapta si imbina original, instrumentistul Eugen MIHAESCU a ajuns sa stapaneasca autoritar programul de functionare”, la nivelul unor elemente de baza ale demersului estetic: melodie, ritm, armonie si culoare timbrala.
Astfel, Guitaromania Part Two” se concretizeaza ca un rezultat foarte bun al ecuatiei ce vizeaza experienta personala, trairea de moment si forta emotionala, ca o atitudine componistica aparte, unde totul comunica si urmeaza legile” fluxului muzical; pe de o parte, eleganta si plasticitatea imaginii sonore, cautarea de nuante adecvate si punctarea expresiva a traseului melodic si, pe de alta parte, proiectarea de arhitecturi metro-ritmice, o anume vivacitate si inlantuirea navalnica a frazelor, de fapt, a ideilor muzicale. Iar alunecarea, uneori destul de blanda, alteori de-a dreptul abrupta, dintr-o lume sonora intr-alta constituie chiar coloana vertebrala a respectivei entitati, numita asa de sugestiv Guitaromania”, unde fiece structura pare sa determine desfasurarea captivantului CD.