La scurt timp dupa ce a devenit mamica, cantareata Alessia a apelat la un truc de frumusete care sa ii imbunatateasca rapid imaginea: blefaroplastie (chirurgia pleoapelor). Cu ajutorul acestei interventii, medicul Khalid Al-Falah de la Soma Clinic a indepartat excesul tegumentar si grasos de la nivelul pleoapelor superioare.
Este o interventie relativ simpla ce se poate realiza atat pentru pleoapele inferioare, cat si pentru cele superioare. O astfel de interventie dureaza aproximativ 30 de minute, iar pacienta are nevoie de zece zile de recuperare, sa urmeze tratamentul profilactic si apoi sa se bucure de rezultat, ne-a marturisit dr. Khalid Al-Falah.

Nu este un moft, este o necesitate aceasta interventie

Dupa terminarea interventiei, Alessia zambea fericita si ne-a povesit cum a decurs totul.
Cu ajutorul unor interventii de bun simt, vreau sa arat cat se poate de bine la botezul fiului meu, Alvin. Consider ca aceasta interventie nu a fost un moft, ci o necesitate. Ma deranja ca nu puteam avea un machiaj adecvat, mai ales la concerte. Ma simt foarte bine, nu am simtit absolut nimic, am povestit, nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. Am simtit doar intepatura anesteziei. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de simplu, a povestit Alessia.