Joi seara a avut loc la Cinema Pro gala filmului Frozen Ignat, in regia lui Dinu Tanase. Din distributie fac parte nume mari ca Dorel Visan sau Dana Dogaru, dar si actori tineri precum Lari Georgescu, Alexandra Fasola si Paula Rotar.
Inspirat din fapte reale, filmul regizorului Dinu Tanase spune povestea tragica a unor vieti dintr-un sat uitat de lume din Delta Dunarii. Iar unul dintre aceste destine este cel al Anei, intoarsa acolo unde a crescut, pentru a lua parte la inmormantarea bunicului ei. Ea descopera, insa, un loc blestemat.
Dinu Tanase, regizor: E o poveste despre destine modificate de spatiul in care traiesc. Delta si acele locuri modifica extraordinar oamenii. Mesajul e ca destinele nu le putem modifica, de fapt. Avem o directie pe care n-o stim, dar in care mergem si careia trebuie sa ne supunem.
Dorel Visan, actor: Un rol dur. E mai mult o problema de psihologie, un fel de bresa in existenta omului, caruia un moment ii poate schimba tot destinul. Si noi suntem obisnuiti cu momentul care sa ne schimbe destinul.
De joi, filmul Frozen Ignat poate fi vizionat in cinematografe.