Simbolul rock'n'roll-ului a murit. Fanii sunt inmarmuriti de durere. Familia si prietenii sunt ingenuncheati de durere. Atunci cand s-a stins din viata artistul avea 74 de ani. Inainte de a muri artistul a anuntat ca s-a tratat de cancer in luna martie, insa boala necrutatoare l-a invins.
- Exista o bucata de Johnny Hallyday in fiecare dintre noi. Publicul astazi este in lacrimi, iar intreaga tara plange, se arata in declaratia presedintelui Emmanuel Macron.
Cariera lui Hallyday s-a intins pe mai mult de o jumatate de secol, umpland stadioane. Apreciat de milioane de oameni, acestia il considerau un Elvis al Frantei.
- Atitudinea rock-n-roll-ului pe care a adus-o din SUA l-a facut un idol pentru tinerii anilor '60. Cand s-au terminat zilele bune ale rock 'n' roll-ului, publicul ar fi putut sa-l abandoneze, dar el a inceput o noua viata, scrie presedintele Macron.
Cantareata Celine Dion si-a exprimat condoleantele pe Twitter.
- Sunt foarte trista sa aflu vestea ca Johnny Hallyday a murit. A fost un gigant, un adevarat simbol! Gandurile mele se indreapta catre familia sa, catre cei dragi si catre milioanele de fani care l-au adorat timp de mai multe decenii. Pierderea este dureroasa, dar nu va fi niciodata uitat, a scris artista.

Sursa: huff.ro