AGERPRES informeaza: Ion Iliescu despre moartea Stelei Popescu: Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita
Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu. Fostul presedinte si-a amintit ca a cunoscut-o pe Stela Popescu inca din perioada in care era studenta la Institutul de teatru.
- O fata frumoasa, plina de viata si de verva si care ca studenta era foarte pretuita. Si am avut multiple prilejuri sa o vad pe scena si sa-i admir talentul ei deosebit de artista cu care stia sa cucereasca sufletele oamenilor. Prezenta ei pe scena era un deliciu pentru toti spectatorii. (...) Am pretuit-o in mod deosebit si cand s-a anuntat aceasta veste am ramas uluit. Este o mare pierdere pentru teatrul romanesc in general, pentru cel de revista in particular, pentru cultura noastra, care iata mai pierde o personalitate deosebita care aducea prin prezenta sa pe scena si mai ales prin aparitiile sale pe ecranele televizoarelor ceva deosebit, o dorinta de viata si de mai bine pentru toti, a declarat pentru AGERPRES Ion Iliescu.
Actrita Stela Popescu a fost gasita decedata joi, la domiciliul sau, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita. Stela Popescu avea 81 de ani.

Sursa: AGERPRES