Organizatorii concertului saxofonistei Candy Dulfer, programat pentru data de 17 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, sunt nevoiti sa anunte anularea evenimentului.
Pentru biletele achizitionate din reteaua Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour), returnarea contravalorii biletelor se va face la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate, cu prezentarea si retinerea biletelor in original.
Pentru livrarile prin curier, contravaloarea biletelor va putea fi recuperata de la unul din punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea si retinerea biletelor in original:
- Eventim Bucuresti - bd. I.C. Bratianu nr. 6 (in incinta Cinema Pro);
- Eventim Cluj - str. Alexandru Vaida Voevod nr. 53B (in incinta Iulius Mall).
Clientii din afara ariei punctelor de lucru Eventim si cei care au achizitionat bilete de la Eventim Timisoara din str. Marasesti nr. 2 (casieria Teatrului National Timisoara), sunt rugati sa contacteze Eventim la adresa de e-mail [email protected] sau sa trimita biletele prin curier la sediul central din str. Popa Petre nr. 5, Cod Postal 020801, Bucuresti, banii urmand a fi returnati in contul din care a fost efectuata plata. Costul transportului va fi suportat de catre expeditor.
Pentru bilete Print@Home - banii se vor returna automat in termen de pana la 10 zile lucratoare, pe cardul cu care s-a efectuat plata.
Organizatorii isi cer scuze pentru eventualele neplaceri cauzate si multumesc publicului pentru intelegere.