Cea de-a sasea editie a Media Music Awards a avut loc in Bucuresti, marti, 3 octombrie, iar cei mai multi artisti prezenti pe scena sunt din portofoliul casei de discuri MediaPro Music, parte a Universal Music Romania.
Andra, Stefan Banica, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, AMI, Nicole Cherry, Sore, Liviu Teodorescu, Anda Adam, Deepcentral, Ioana Ignat, Guess Who sunt artistii MediaPro Music / Universal Music Romania prezenti pe scena Media Music Awards, cu show-uri explozive si multe surprize muzicale.
Gazdele serii au fost Alina Eremia si Dorian Popa, care au starnit numeroase reactii pozitive, aceasta fiind si una dintre putinele aparitii impreuna ale celor doi artisti, in calitate de prezentatori.
Pe parcursul serii, Alina si Dorian au surprins publicul cu tinute spectaculoase si au schimbat nu mai putin de 5 outifit-uri. Tot in cadrul MMA, Alina Eremia le-a facut o surpriza fanilor si a anuntat data lansarii primului ei album â€" 1 noiembrie.
MediaPro Music & Universal Music Romania a fost si casa de discuri cu cele mai multe premii obtinute de catre artistii din portofoliu, dintre premiile acordate in seara evenimentului. Andra a fost desemnata Most Wanted Artist si a primit alte doua premii: ParkLake Award si Fans Like Award, artista cu cei mai multi fani care au votat. Matteo si Lidia Buble au primit 2 trofee pentru hitul Mi-e bine: Best Featuring si Winter Hit, Stefan Banica a primit Premiu de Excelenta, iar Ioana Ignat si Edward Sanda au primit trofeul Best Shazam pentru hitul Doar pe a ta, cea mai cautata piesa romaneasca. Fanii Alinei Eremia au fost cei mai activi in Social Media, iar unul dintre ei a primit premiul Best Fan.
Seara Media Music Awards a fost si seara premierelor muzicale, iar artistii MediaPro Music au cantat live noile single-uri. Sore a inclus in medley-ul ei parte din urmatorul single, Ultima lacrima, pe care il va lansa miercuri, 4 octombrie. Surprizele s-au tinut lant, iar Stefan Banica, Anda Adam, Deepcentral si Liviu Teodorescu au surprins publicul cu piese noi. Stefan Banica a interpretat live single-ul Catusele”, piesa ce se va regasi pe urmatorul material discografic â€" Picat din luna, ce va aparea pe piata toamna asta. Anda Adam a facut echipa cu What's Up si au adus Marul lui Adam pe scena din Bucuresti. Baietii de la Deepcentral au cantat piesa Lacrima mea, iar Liviu Teodorescu ne-a spus cum este ea â€" Dulce, piesa pe care urmeaza sa o lanseze in curand.
Media Music Awards a premiat artistii care au avut cele mai multe difuzari radio & TV si vizualizari pe YouTube in ultimul an, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.
Universal Music este singurul label major international prezent in industria muzicala romaneasca. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare. Pe langa activitatile sale clasice de casa de discuri, de productie, distributie si promovare de continut muzical. Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice.
Parte a Universal Music Romania, MediaPro Music a fost infiintata acum 20 ani si detine un catalog local important, ce include peste 5000 de piese si un portofoliu de peste 50 de artisti locali precum: Loredana, Andra, Holograf, Alina Eremia, Stefan Banica, Nicole Cherry, Dorian Popa, Lora, Ami, Sore, Giulia etc. Cu zeci de artisti de top, albume de succes si premii muzicale, sute de hituri si concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicala locala.