Carla's Dreams se bucura de la fel de mult succes ca si in 2016. Single-ul Antiexemplu este pe locul 1 in MediaForest, conform difuzarilor pe radiourile si televiziunile muzicale.
Dupa ce ultimul single lansat, Anti CsD a depasit 1 milion de vizualizari in doar 5 zile, baietii de la Carla's Dreams pun la punct ultimele detalii pentru concertul din 13 mai de la Arenele Romane.

Carla's Dreams - Anti CsD:
https://www.youtube.com/watch?v=cbk8mXPyCcc

Carla's Dreams isi doresc ca totul sa se desfasoare perfect si ca spectacolul sa fie unul extraordinar, mai ales pentru ca este pentru prima data cand acestia vor fi regizorii evenimentului.
Numele concertului Antiexemplu este dat de single-ul care da si titlul albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live.
Carla's Dreams a lansat la inceputul lunii clipul piesei Dragostea din plic, care se apropie de 3 milioane de vizualizari pe YouTube, in timp ce Antiexemplu a ajuns la peste 12 milioane de vizualizari. Anul 2016 a fost prolific pentru Carla's Dreams, cu 8 premii castigate la Media Music Awards.
In cadrul concertului din 13 mai se vor auzi live piese deja cunoscute, dar si piese noi care vor fi interpretate in premiera in cadrul unui show Global Records si BestMusic Live Concerts, iar biletele pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro si bilete.carlasdreams.com
https://www.youtube.com/watch?v=RnJQmnIZrTo&feature=youtu.be
Primul show Carla's Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un adevarat success, un eveniment sold out. Cei peste 5 000 de fani au venit din toata tara pentru a-i asculta live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Antonia, Loredana Groza, Delia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Georgian, Yanka.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN

Carla's Dreams
http://www.carlasdreams.com/
https://www.facebook.com/carlasdreamss/
https://www.instagram.com/carlasdreams/?hl=en
https://www.youtube.com/channel/UCiaRvjs_KZL_5jS0tl5PEoQ

Global Records
www.globalrecords.com
http://www.facebook.com/globalrecordscom
http://www.instagram.com/globalrecords
https://www.youtube.com/globalrecords