White Lynx lanseaza primul single care se numeste Feel My Love impreuna cu Radu si Ivana.
Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
White Lynx feat. Radu & Ivana â€" Feel My Love (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=Ls0jYSLML9A&sns=fb
Andrei Prodan a facut parte din proiectul The Marker si din duo-ul de producatori The Farmers,, alaturi de Claudiu Ursache, care au compus si produs multe piese precum Jameia , Hurricane â€" Antonia, Spre mare, Tu si eu â€" INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca Linistea, Nu sunt.
White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan, care este si compozitor si va avea ca show live cu band.
Am ales numele de White Lynx, pentru ca rasul (lynx) este un animal reprezentativ romanesc si am simtit sa fie un nume care sa faca referire la ceva din Romania, a spus Andrei Prodan.
Piesa White Lynx inspira iubire neconditionata si sper ca videoclipul sa exprime bine aceasta stare. Le multumesc lui Sergiu si Tiberius Margaian, precum si Claudiu Taut, alaturi de care am scris acest concept de video. Filmarile au avut loc in Brasov, iar cuplul pe care l-am avut in videoclip, Oana Carmaciu si Tudor Andronic, exprima foarte bine tot ceea ce ne-am dorit sa aratam: iubire, sinceritate, optimism, a mai spus Andrei.
Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales doua voci tinere si fresh Radu Farcane (care deja a lansat doua piese Arde si Suflet tacut) si Ivana (Wanna Be One si Tomorrow), ambii artisti Global Records.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.