www.spynews.ro informeaza: Daniel Onoriu s-a casatorit astazi cu iubita lui, Izabela. Intr-un interviu acordat pentru Antena Stars, pilotul de raliuri a facut primele declaratii cu privire la nunta si la copii.
Daniel Onoriu a cunoscut-o pe Izabela in urma cu doua saptamani. Daca am simtit ce trebuie, m-am hotarat. Intr-un timp atat de scurt ne-am casatorit, nici nu ne vine sa credem. Izabela e cea mai frumoasa femeie din lume, de care m-am undragostit. (...) Trecutul meu nu conteaza. Am stat 8 ani si s-a ales praful de tot. Acum, daca eu am simtit, sunt un baiat de 39 de ani care am trecut prin de toate. Eu am simtit ca femeia asta e viata mea, am luat-o. Nu avea rost sa mai stau un an, 2, 3, 5. Izabela este acum doamna Onoriu. Ne dorim deja copii. Ne-am facut planuri, a spus Daniel Onoriu.
Daniel Onoriu este un pilot roman de raliuri. Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Lunca si a marelui acordeonist Ion Onoriu. Nu canta la fel ca bunicii sai, dar este pasionat de masini inca de la o varsta frageda. Este cunoscut in lumea sportului auto sub porecla de Ono. De la 12 ani a fost infestat cu microbul vitezei. A castigat pe rand diferite concursuri de karting, dar si de motociclism.