Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman: Filmul.
O productie Warner Bros. Pictures, Warner Animation Group si LEGO Systems A/S, LEGO Batman: Filmul va putea fi urmarit din 10 februarie, in cinematografele din toata tara.
Voioasa, rautacioasa si putin rauvoitoare, Harley Quinn este deopotriva mana dreapta si cea mai mare fana a lui Joker. Ca Harley Quinn, Laura Cosoi se alatura distributiei formate din: Tudor Chirila (The Joker), Loredana (Barbara Gordon) si Adrian Despot, care poate fi urmarit ca Dick Grayson aka Robin, din versiunea in limba romana a aventurii LEGO Batman: Filmul.
M-am intors la copilarie, la momentul acela in care nu conta nimic din tot ce e in jur si te joci pur si simplu. Mi-ar fi placut sa am mult mai multe replici, insa cu siguranta voi avea ocazia in partea a doua a filmului. E foarte greu in actorie sa nu ai replici si totusi sa fii prezent. Daca stau sa ma gandesc la asemanarile dintre noi doua: ne place sa ne jucam, suntem vesele si cam atat, a declarat cu zambetul pe buze Laura Cosoi.
Aceeasi buna-dispozitie care a transformat Marea aventura Lego intr-un fenomen mondial, il aduce acum pe LEGO Batman in propriul film animat pe marile ecrane. O multime de lucruri rele sunt pe cale sa se intample in Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de teribilul Joker, va trebui sa invete sa renunte la postura de erou solitar, sa incerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin.
Will Arnett revine la Universul LEGO de aceasta data in rolul lui LEGO Batman/ Bruce Wayne si completeaza distributia alaturi de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson si Ralph Fiennes in LEGO Batman: Filmul.
Aventura animata este regizata de Chris McKay si produsa de Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller si Roy Lee care au mai lucrat impreuna si la Marea aventura LEGO. Jill Wilfert, Matthew Ashton, Will Allegra si Brad Lewis sunt producatori executivi. Scenariul este semnat de Seth Grahame-Smith, Chris McKenna & Erik Sommers si Jared Stern & John Whittington, iar povestea de Seth Grahame-Smith, avand la baza jocul de constructii LEGO si personajele DC Comics. Batman este creat de Bob Kane si Bill Finger, in timp ce Superman a fost realizat de Jerry Siegel si Joe Shuster.
Warner Bros. Pictures si Warner Animation Group, in asociere cu LEGO System A/S prezinta productia Lin Pictures / Lord Miller / Vertigo Entertainment LEGO Batman: Filmul care va avea premiera pe marile ecrane din 10 februarie.
Filmul este distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.
BATMAN si toate celelalte personaje sunt marca inregistrata DC Comics.