Luna decembrie a fost pentru Nico una extrem de incarcata. Pe langa concertele sustinute a filmat si doua clipuri. Artista va lansa doua videoclipuri la piesele Indistructibili si A Little Late, ambele produse de producatorul muzical Radu Sarbu (O-zone), alaturi de echipa Rassada Music.
Locatiile alese au fost mai multe, iar printre ele Nico a filmat la Premier Palace SPA Hotel, in cel luxos apartament prezidential unde au locuit vedete internationale.
Am cautat pana am gasit ceva pe placul meu si al echipei de productie. Aveam nevoie nu doar de un apartament luxos, ci si de foarte mult spatiu. Am filmat de dimineata pana seara pentru ca am avut nevoie de cadre pentru ambele clipuri. Abia astept luna ianuarie cand voi fi mai libera si voi reveni pentru o zi de rasfat la SPA. Am avut o luna extrem de plina, cu multe evenimente si filmari, iar la inceput de an cu siguranta voi avea nevoie de relaxare, iar aici cred ca este locul potrivit, fiind primul medical SPA de 5* din Romania, ne-a declarat Nico. Artista va lansa cele doua clipuri la inceputul acestui an.