Singurul cantaret de cumbia din tara noastra, devenit celebru in Mexic a petrecut Craciunul intr-una dintre cele mai exotice destinatii turistice ale lumii: Cancun.
Radhu nu a ratat nici cele mai importante obiective turistice.
El a vizitat fosta cetate maya de la Chichen-Itza, construita in anul 800 d.H., considerata una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. Principala structura din Chichen Itza este Castillo, o piramida cu baza patrata si un templu in varf. Ea constituie centrul cetatii si reprezenta locul de langa rai, unde salasluiau zeii. Piramida a fost construita in asa fel incat, in timpul echinoctiilor, la apus, soarele arunca o umbra semanand perfect cu cea a unui sarpe, coborand pe treptele dinspre nord ale constructiei. Sarpele acesta este reprezentarea alegorica a zeului Kukulcan - la mayasi sau Quetzalcoatl - la azteci, asimilat ulterior de populatiile Americii Latine lui Iisus Hristos.
Cancun este un loc exotic unde am admirat pe langa superbele plaje, flora si fauna tipica regiunii tropicale. Aici se afla si un site arheologic, se poate face snorkeling in rauri subterane, se pot admira fluturi intr-un pavilion special amenajat, dar si o sera cu orhidee, sau puteti inota cu delfini captivi.
In perla din Yucatan, exista unele dintre cele mai spectaculoase acvarii din lume. O alta atracție este Interactive Aquarium Cancun unde turist fiind poti inota cu delfinii sau va puteti intalni cu rechini, iar Xel Ha este cel mai mare acvariu natural din lume. Chiar si Coral Reef Aquarium, impresioneaza prin gama larga de specii unice. Daca va propuneti sa vizitati Cancun, nu trebuie sa ratati parcul natural Xcaret, cu pesteri, plaje si savane. Aici puteti face snorkeling, iar seara sa asistati la spectacole in aer liber, cu reprezentatii artistice despre istoria poporului mexican. Eu am fost impresionat de tot ce am descoperit in aceasta destinatie, de la peisaje la cultura si caldura localnicilor, ne-a marturisit artistul.
In prezent, Radhu se pregateste pentru filmarea unui videoclip, si de participarea la un eveniment alaturi de vedete importante din industria latino (Dulce Maria,ex. RBD, Laura Zapata, David Zepeda,Niurka Marcos ,Aleida Nunoz) in capitala Mexicului.
Link youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4NnJgAPoSoA