Recent, elegantul restaurant boutique Brasserie Cotroceni s-a dovedit a fi aproape neincapator datorita numeroaselor persoane care au dorit sa fie prezente la un nou eveniment Traieste Inteligent cu Dana Savuica.
Au participat nume sonore din moda si showbiz-ul autohton precum: Claudia Pavel, Ozona Barabancea, Annes, Florentina Opris si Dorin Negrau.
Ca de fiecare data, Dana Savuica a animat atmosfera si a dezvaluit tuturor care este elixirul tineretii si frumusetii, impartasind secrete pe care le-a aflat de la brandurile de top si pe care le-a testat de-a lungul timpului.
Am fost imaginea ciorapilor eleganti Diamond by Adesgo in anii '90 si ma bucur ca acum s-au alaturat caravanei noastre, Traieste Inteligent, sarbatorind 90 de ani de la deschiderea fabricii in Bucuresti. A fost o seara plina cu oameni frumosi care au fost intampinati cu bere Redd's cu gust de merisor, vin Roze de la Domeniile Samburesti si apa pura Aqua Carpatica. Meniul apetisant al restaurantului Brasserie Cotroceni a
facut deliciul serii, mai ales cand Iulia Gaga, proprietara locatiei a dezvaluit publicului ca absolut toate produsele sunt bio si exclusiviste. Momentele surpriza nu au lipsit in care partenerii: Farmec cu Gerovital Plant, Meli Melo, Elizabeth Arden, Beauty Help, Diamond by Adesgo si Rowenta au oferit premii la raspunsurile corecte pe care le-au primit din partea publicului, printr-o interactiune activa si plina de interes fata de produsele promovate. Picanteria serii a fost scriitoarea Corina Ozon care a incitat spiritele cu noul sau roman, Tentatii, Nr.1 in top vanzari la Targul de Carte Gaudeamus. A fost un eveniment cu voie buna si energie pozitiva, cu multe cadouri si premii oferite de catre partenerii nostri si pot spune ca atmosfera destinsa m-a dus cu gandul la sarbatorile care se apropie. Ma bucur ca am reusit sa-i facem fericiti pe invitatii nostri si ca evenimentele Traieste Inteligent,
organizate impreuna cu Replica Vedetelor Events sunt un real succes.
Urmeaza pe 8 decembrie orasul Brasov unde publicul va fi invitat intr-un spatiu elegant si cu traditie, hotelul Aro, ne-a declarat Dana Savuica. Vedeta a marturisit publicului spectator ca promoveaza doar produsele si serviciile pe care le foloseste precum cosmeticele Gerovital de la Farmec, ciorapii Diamond by Adesgo, iar cand descopara produse inovatoare, le testeaza si le propune publicului, recomandand calitatea lor garantata.
Astfel, Dana si-a facut parul singura cu peria rotativa Rowenta Nano Smart si a invatat invita?ii sa o foloseasca impreuna cu stilista Luciana
Vladutoiu de la Salonul Studio Addict, a inceput de doua saptamani o dieta cu produsul nutricosmetic Beauty Help, cu 9 elemente premium care intineresc organismul.
Toate doamnele au dorit sa testeze noua minune care ajuta frumusetea din interior, astfel ca Dana a oferit ocazia ca acestea sa isi faca singure shake-ul Beauty Help intr-un pahar cu apa pura Aqua Carpatica.
Dana a recomandat femeilor sa straluceasca pe strazile mohorate ale orasului, toamna si iarna, cu colectia glamuroasa Les Voyages by MeliMelo si ciorapii colorati mati de 30 si 55 DEN Diamond by Adesgo.
Un moment special a fost cel in care Dana a introdus Elizabeth Arden, brandul american nr.1 in produse cosmetice si care s-a lansat de curand in Romania, oferind cateva produse din gama variata spre a fi testate de catre invitate.
La intrebarea: Ce conteaza mai mult, frumusetea exterioara sau cea
interioara? publicul prezent a raspuns ca amandoua, ele trebuie sa fie o combinatie fireasca care sa arate adevarata fata a femeii care traieste inteligent.
Partenerii evenimentului: Farmec, Gerovital, Meli Melo, Elizabeth Arden, Redds, Brasserie Cotroceni, Diamond by Adesgo, Rowenta, Beauty Help, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica.
Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro,
Kfetele.ro, 35+.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro