Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden: Prevage City Smart SPF50+

ELIZABETH ARDEN - UN BRAND CU ISTORIE

Fie ca a creat produse miraculoase de ingrijire a pielii sau cosmetice, fie ca a conceput ideea de frumusete totala, completa, Elizabeth Arden ramane, de-a lungul timpului, figura legendara a inovatorului care si-a transformat produsele si conceptul Red Door intr-o destinatie miraculoasa, pentru cele mai sofisticate femei din lume.
De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si popular strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60mil de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.

HAJJAR - THE ARCHITECT OF BEAUTY

In aceasta saptamana, avem onoarea de a-l avea alaturi de noi pe Yves Hajjar, International Make-up Artist Elizabeth Arden. Desi si-a inceput cariera ca arhitect, in curand avea sa-si dea seama ca in inima sa incoltise o dorinta de nestavilit - sa devina un maestru in arta machiajului.
In admiratia sa pentru staruri precum Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Dalida, Yves a inteles ca feminitatea este definita de o privire seducatoare, intesificata de eyeliner si fardul de pleoape.
Alaturi de brandul Elizabeth Arden, Yves si-a indeplinit cel mai mare vis, devenind in curand cunoscut pentru abilitatea sa de a corela frumusetea arhitecturii cu arta machiajul, imbinand armonios trasaturile si standardele arhitecturii renascentiste cu magia, culoarea si texturile produselor de infrumusetare.
Pe Yves Hajjar il puteti gasi in perioada 15 - 18 decembrie, in intervalul orar 12:00 - 20:00, in urmatoarele magazine:
- 15 noiembrie - Debenhams Bucuresti Mall
- 16 noiembrie - Kendra Unirea Shopping Center
- 17 noiembrie - Sephora Bucuresti Mall
- 18 noiembrie - Sephora Mega Mall

PREVAGE CITY SMART HYDRATING SHIELD SPF 50

Vizita lui Yves in Romania nu este intamplatoare, ci coincide cu o minunata lansare de produs, Prevage City Smart - un concept revolutionar in protejarea tenului, un produs care poate fi considerat scut invizibil pentru tenul tau, primul produs de acest fel, impiedicand toxinele si particulele de poluare sa patrunda in piele.
Complex de enzime reparatoare, spectru larg de minerale, cu SPF 50, Prevage City Smart protejeaza si fortifica, asigurand protectia impotriva razelor daunatoare pielii si mentinand sanatatea tenului, chiar si in cele mai poluate orase.
Va invitam sa-l incercati, este un produs care nu ar trebui sa lipseasca din geanta unei femei care-si pune sanatatea tenului pe primul plan.