Dupa succesul de care s-a bucurat in tara, Caravana Traieste Inteligent revine la Bucuresti pe 23 noiembrie, ora 17.00, la Brasserie Cotroceni, (Dr. Ernest Juvara 3-5) acolo unde Dana Savuica impreuna cu invitatii sai ne va oferi cateva ore de rasfat cu stil:
Dupa aproape un an de zile in care am calatorit prin tara cu evenimentele Traieste Inteligent, pot spune ca am intrat in legatura cu multa lume, impartasind informatii, idei, ganduri si recomandari despre cum sa traim frumos, intr-o societate de consum. Din multitudinea de produse si servicii oferite pe piata, cum le selectam pe cele care sunt competitive cu cerintele noastre?! Acesta este obiectivul meu si subiectul evenimentelor Traieste Inteligent! Astfel, produsele de infrumusetare, accesoriile si hainele care ne contureaza imaginea, dialogul despre tentatiile pe care le descoperim la tot pasul, locurile pe care le frecventam, le-am descoperit pe parcursul calatoriilor mele care ajung in Capitala. Locul unde se va tine evenimentul este Brasserie Cotroceni, un restaurant destinat elegantei, bunului gust si oamenilor
care isi doresc un anumit stil de viata. Partenerii mei vor veni din nou
cu recomandari despre arta machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre coafuri realizate cu peria minune Rowenta Brush Activ' Nano Smart, despre ingrijirea tenului Gerovital de la Farmec si despre tendintele acestei toamne prin colectia de haine si bijuterii MeliMelo si ciorapi de la Adesgo.
Frumusetea nu tine doar de exterior, ci si de interior, asa ca Beauty Help va dezvaluie secretele mentinerii sanatatii, frumusetii, tineretii tenului din interior si va oferi momentul descoperirii unui produs minune.
Va asigur ca ziua va fi marcata de gustul cu merisor si lamaie al berii Redd's, dar si de dialogul fresh cu scriitoarea Corina Ozon!, ne declara Dana Savuica, promotorul evenimentelor Traieste Inteligent.

Descopera Gerovital Plant, uleiul organic din flori de Mac!

Acest ulei are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvolta anumite sensibilitatii ale pielii, iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant si de protectie al pielii.

Cand frumusetea vine din interior, se numeste Beauty Help!

Beauty Help, cel mai nou produs de la Zenyth, este o formula unica, inovatoare, care reuneste intr-o forma concentrata cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern. Beauty Help asigura o ingrijire profunda a pielii, avand efect sustinut de beauty from inside (frumusete din interior). Imbunatateste de la nivel celular aspectul tenului, parului si unghiilor si combate eficient primele semne ale imbatranirii (netezirea ridurilor fine, redarea elasticitatii ?i flexibilitatii pielii), contribuie la estomparea petelor cutanate cauzate de expunerea la soare sau de varsta, contribuie la micsorarea porilor dilata?i, la reducerea acneei usoare si la estomparea petelor lasate de acnee.
Esti in graba si nu stii cum sa-ti aranjezi parul, ia-ti peria rotativa
Rowenta!
Daca alegerea ta se indreapta spre modelul Rowenta Brush Activ' Nano Smart, vei avea alaturi cea mai eficienta si compacta perie rotativa, echipata cu tehnologii avansate. Peria are rotatie automata si actiune simultana de styling si uscare, asigurand rezultate profesionale, in confortul casei tale. Ti-o vei dori nu doar pentru performantele sale, dar si pentru ca este usor de transportat si depozitat, datorita
designului simplu si ergonomic.
In plus, odata ce ti-ai completat trusa de infrumusetare cu o perie Rowenta Brush Activ si te-ai inscris pe salonulfetelor.ro, ai sansa sa castigi, saptamanal, unul din cele doua vouchere Marionnaud, fiecare in valoare de 500 lei, sau marele premiu â€"
un iPhone 7 cu selfie stick. Calatoria noastra cu stil continua si in acest sezon, cu colectia Le Voyage de la Meli Melo.
Le Voyage ofera toate ingredientele pentru o calatorie cu stil, oricare ar fi destinatia aleasa. Orice ai alege sa porti, accesoriile si bijuteriile din noua colectie sunt gata sa te insoteasca. Bijuteriile cu detalii metalice sub forma de banuti, franjuri sau pene si gentile cu franjuri si aplicatii cu ciucuri si imprimeuri hippie, reprezinta tabloul perfect pentru o colectie dedicata spiritului liber,
celor cu bagajele mereu pregatite pentru o noua experienta Elizabeth Arden ne deschide usa catre 100 de ani de frumusete!
Fie ca a creat produse miraculoase de ingrijire a pielii sau cosmetice, fie ca a conceput ideea de frumusete totala, completa, Elizabeth Arden ramane, de-a lungul timpului, figura legendara a inovatorului care si-a transformat produsele si conceptul Red Door intr-o destinatie miraculoasa, pentru cele mai sofisticate femei din lume.
De la deschiderea primului salon, in 1910, pe 5th Avenue, cea mai stilata si popular strada a New York-ului, si pana in 1966, cand s-a stins din viata, Elizabeth Arden a reusit sa creeze un adevarat imperiu, lasand in urma sa o companie cu 60mil de dolari profit anual, 17 corporatii si peste 40 de saloane, raspandite in lumea intreaga.
Cu un gust indraznet, racoritoare si surprinzatoare, Redd's Cranberry Crush te va cuceri de la prima intalnire. Sucul de merisoare si aroma sa naturala ne va deschide apetitul pentru discutii tentante alaturi de scriitoarea Corina Ozon, care ne va vorbi despre noul ei roman de dragoste, Tentatii!

Cea mai veche fabrica de ciorapi din Romania!

Diamond by Adesgo este brandul Companiei Adesgo, cea mai veche fabrica de ciorapi din Romania care, anul acesta implineste 90 de ani! Mereu, alaturi de romance, DIAMOND aduce in atentia clientelor sale colectii de produse noi, atat in gama de ciorapi cat si in gama de lenjerie fara cusaturi, articole functionale si confortabile pentru a sustine la propriu, Femeile- Diamond, cum isi numesc ei clientele.
Partenerii evenimentului: Gerovital, Meli Melo, Elizabeth Arden, Redds, Brasserie Cotroceni, Adesgo, Rowenta, Beauty Help, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, Alka.
Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro,
Kfetele.ro, 35+.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro.