- Ai fost recent la avanpremiera filmului SF Arrival: Primul contact, distribuit in Romania de InterComFilm. Cum ti s-a parut?
- Am vazut un film cu o Amy Adams diferita fata de ceea ce a jucat pana acum. Imi plac al naibii de tare actritele care, desi femei frumoase, nu se feresc sa renunte pentru un rol la acest atribut si sa ramana doar talentate. Asta face profesoara de lingvistica intruchipata de Amy Adams. E un film cu emotie, poate putin trenant uneori, dar care, desi SF, pare plauzibil.Pentru ca tandemul colonel-profesoara-fizician functioneaza. Forest Whitaker si Jeremy Renner sunt cei doi actori care o insotesc pe Amy in calatoria intalnirii cu fiintele extraterestre. Merita vazut filmul pentru a descoperi sau nu daca extraterestii ne sunt prieteni sau inamici.
- Stiu ca ai o multime de lucruri in viitorul apropiat. La ce proiecte lucrezi in momentul de fata?
- Ma pregatesc sa plec saptamana viitoare intr-o croaziera pe Mediterana. Iar apoi, la intoarcere, sa revin in rolul de pedagog, pentru ca voi relua cursurile pentru copii, la Studioul micului actor. Tot in aceasta iarna, urmeaza sa lansez o piesa de folclor, alaturi de un interpret foarte talentat, Leonard Petcu.