Recent, a avut loc o noua editie a caravanei Traieste Inteligent, care i-a purtat pe Dana Savuica, dar si pe invitatii sai: Ioana Cioroianu, event manager Farmec si scriitoarea Corina Ozon, la SmartSki Slope, locatie amplasata in Shopping City Timisoara, unde sunt asigurate cele mai prietenoase conditii pentru practicarea sporturilor de iarna.
Startul a fost dat de Dana Savuica, care a anuntat ca incepe party-ul asezonat din belsug cu tentatii si voie buna marca Meli Melo, Gerovital, Redd's, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, iar lumea, cu mic, cu mare, s-a adunat in barul SmartSki Slope, dornica sa afle secretele vedetei noastre si a unei vieti traite inteligent.
Traieste inteligent inseamna, asa cum scrie Corina Ozon in noul sau roman Tentatii sa te simti liber, neavand nevoie de multe lucruri, doar de ceva cu gust bun, priveliste frumoasa si detasare de griji. Adica libertate! Astfel la Smartski, partia interioara ne duce cu gandul la munte si la natura, fiind inconjurata de oameni frumosi, liberi si descatusati de prejudecati, unde am vorbit despre frumusetea pastrata in
timp cu Gerovital, ne-am desfatat privirea cu colectia Le Voyage propusa de MeliMelo, am sorbit din berea Redd's cu gust de lamaie si de merisor, am degustat vinurile Samburesti si apa pura Aqua Carpatica, am vorbit deschis despre viata cu scriitoarea Corina Ozon si mi-am atins dorinte neindeplinite pana acum, sa imi pun schiurile in picioare!ne-a declarat Dana Savuica.
In cadrul evenimentului s-a vorbit despre noile produse Gerovital Tratament Expert, o gama ce ofera solutii complete pentru ingrijirea si tratarea parului si a scalpului. Fie ca vorbim de parul degradat, lipsit de volum, deshidratat sau de scalpul cu exces de sebum pentru toate acestea gama Gerovital Tratament Expert are solutii ce acopera toti pasii necesari pentru a avea un par sanatos si plin de vitalitate. Iar
barbatii au fost incantati de produsele Gerovital Men - Gama de produse destinata ingrijirii cotidiene a barbatilor conceputa pe baza particularitatilor pielii acestora cu absorb?ie rapida, textura usoara, parfumare specifica si usor de aplicat.

Moment inedit! Prima lectie de ski a Danei pe partia interioara la
Smartski!

Momentele au fost presarate cu surprize pentru public incepand cu prezentarea de moda cu noua colectie Meli Melo, dar si prin prezenta Corinei Ozon, care revine cu bucurie, alaturi de Dana Savuica, la Timisoara, orasul sau natal, unde exemplare din trilogia Amantilor, Pana cand ma voi vindeca de tine, dar si Tentatii au ajuns la cei
mai norocosi dintre participanti, in urma unui concurs. Acestia au fost purtati intr-o discutie fara prejudecati despre Cum mentii vie o relatie?, imbiati de Dana si Corina sa-si trezeasca simturile si dorintele cu berea Redd's cu gust de merisor.
Sunt bucuroasa ca am fost parte din experienta Caravanei Traieste
inteligent cu o diversitate de momente de beauty, sanatate, fashion, degustare de bauturi de calitate, parfumuri, toate in conceptul inedit oferit de SmartSki. Mi-a facut placere sa particip in calitate de invitata a Danei Savuica si sa adaug o nuanta in paleta evenimentului prin cartile mele. Romanul Tentatii, proaspat publicat, s-a integrat de minune in aceasta atmosfera, ne-a declarant Corina Ozon.
Un scurt film captivant al evenimentului puteti regasi aici:
www.DanaSavuica.ro
Partenerii evenimentului: Gerovital, Meli Melo, Redd's, Hotel Oxford
Timisoara, SmartSki Slope, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti
Parteneri media eveniment: DanaSavuica.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro,
Kfetele.ro, 35+.ro