Teatrul Nottara a pregatit in aceasta perioada un festival cu un program generos din care e imposibil sa nu te tenteze cel putin cateva evenimente must see.
Editia din acest an se axeaza pe tema familiei si si pe modul in care acest concept se reflecta in teatru. Spectacolele selectate, precum Efectul razelor gama asupra craitelor lunatice de Paul Zindel, Cand timpul nu se misca de Donald Margulies, MOarte si reincarnare intr-un cowboy de Rodrigo Garcia sau Familie de artisti de Kado Kostzer scot la iveala fatetele unei Crize de familie si ne intreaba cum arata sau cum ar trebui sa arate o familie astazi.
FEST in pe Bulevard este poate singurul festival care are un juriu format din spectatori.
Nu trebuie sa ratati nici cele doua premiere ale regizorului Mihai Maniutiu care vor avea loc tot in cadrul festivalului: iarna de Jin Fosse si Alcool pe versurile lui Ion Muresan, un musical care anunta o atmosfera specifica muzicii marca Ada Milea.
FEST in pe Bulevard reuneste spectacolele unor regizori din generatia tanara ale caror voci devin din ce in ce mai puternice precum Bobi Pricop, Alexandru Mazgareanu, Andreea Gavriliu (o referinta in teatrul-dans din Romania)< Andrei Majeri, Bogdan Budes.
Festivalul se desfasoara intre 10 - 22 octombrie, la Teatrul Nottara.