Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia. Proiectata in stil austriaco-german de acelasi arhitect care a creat si castelul Peles, emblema regalitatii romanesti, cladirea este situata la cativa pasi de Manastire Sinaia si de centrul statiunii. Realizata in anul 1884, Vila Camelia a pastrat vitraliile si mobilierul din acel an.
Gazdele i-au intampinat pe cei trei membri ai familiei Brancu - Turcu cu muzica interbelica, interpretata la vioara de catre mainile iscusite ale lui Ovidiu Dragan, in varsta de 83 de ani. Acesta a cantat multor presedinti si premieri, dar si lui Nicolae Ceasusescu la toate dineurile importante pe care le tinea la Pietroasele ori la Valea Calugareasca.

Cristi Brancu si Oana Turcu au petrecut la vila de protocol a fostului avocat al Casei Regale din anul 1884!

Chiar daca a venit toamna, noi am profitat de ultimele zile cu soare si am dat o fuga pana la Sinaia. Am avut parte de momente incarcate de iubire pura in cel mai romantic loc din Sinaia. Vila Camelia arata ca un conac plin de istorie si povesti incantatoare din anul 1884 si a apartinut avocatului Casei Regale. Noi ne-am saturat de hoteluri si de cladiri cu mii de camere facute dupa acelasi tipar si am ales o vila cu o istorie speciala, construita in perioada in care totul era de calitate si durabil! Acolo, pe langa plimbarile in aer liber si o drumetie spre cota 2000, am fost asteptati si de artistul in varsta de 83 de ani, Ovidiu Dragan, cel care in epoca apusa ii canta ori de cate ori era invitat, lui Nicolae Ceasusescu", a povestit Cristian Brancu.

Oana Turcu: Teddy si-a imaginat ca se afla intr-un castel din alte timpuri

Lui Teddy i-au placut atat mancarea, cat si camerele si si-a imaginat ca se afla intr-un castel medieval in care el era cavaler. Atmosfera primitoare se face simtita inca din prima incapere, o nota aparte fiind adusa de lambriurile ce imbraca peretii vilei, precum si de semineului ce confera o nota intima intregului ansamblu. Desigur, si vitraliile au fost preferatele noastre, mai ales ca dateaza inca din 1884, cand a fost construita Vila Camelia din Sinaia, a adaugat Oana Turcu.