Evenimentul Zilei informeaza: Ioan Gyuri Pascu a murit avand DATORII IMENSE. DETALII INCREDIBILE despre CUM A INCEPUT DECLINUL pentru artist si drumul DE LA MARIRE LA DECADERE (Autor: Daniel Teodoreanu)
Ioan Gyuri Pascu a murit avand datorii imense
Ioan Gyuri Pascu a murit la inceputul acestei saptamani si a lasat in urma multa durere in randul familiei si al apropiatilor. Odata cu moartea sa au aparut la suprafata mai multe detalii despre viata personala, printre care se regasesc si unele legate de niste datorii imense.
Conform wowbiz.ro, Ioan Gyuri Pascu a avut probleme mari in afaceri, iar incercarile de a castiga bani au fost sortite esecului. Cea mai buna perioada din punct de vedere financiar a fost cea in care Gyuri Pascu a colaborat cu trupa Divertis, in care era si asociat. Castigurile obtinute acolo au fost reinvestite in prima casa de productie muzicala independenta deschisa in Romania, in 1992, Tempo Music. Totusi, intre 2010 si 2014, aceasta afacere a devenit o problema, iar la final datoriile catre stat ajungeau la 213.951 lei, adica aproape 50.000 de euro. Nici clubul Gyuri's Pub nu a functionat asa cum isi dorea artistul, astfel ca a fost inchis. In plus, si divortul de fosta lui sotie, Daniela, in 2010, i-a afectat bugetul lui Ioan Gyuri Pascu. Judecatorii decideau ca artistul trebuia sa plateasca lunar o pensie alimentara de 3.000 de lei. Toate aceste detalii financiare l-au facut pe artist sa acumuleze datorii foarte mari.