Artista trece prin cea mai frumoasa perioada a vietii sale, iar ceea ce o face fericita este faptul ca va avea un copil, ca va putea sa aduca pe lume un suflet si ca va creste o noua viata in lumea aceasta. Cand vine vorba de siguranta propriului copil, parintii vor sa se asigure ca fac totul pentru acesta, iar Andreea Balan nu este o exceptie, asa ca a decis sa recolteze celule stem pentru fetita ei, alaturandu-se, astfel, familiei Biogenis.
Grija unei familii pentru copilul ce urmeaza sa se nasca porneste din momentul in care mama afla ca este insarcinata si incepe sa isi faca planuri, se gandeste la viitorul lui, vrea sa ii asigure absolut tot ce are nevoie si isi doreste sa fie sanatos si sa devina un adult responsabil. Andreea Balan si iubitul ei au apelat la una dintre cele mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis dupa ce au luat in considerare criterii importante in alegerea ei: posibilitatea stocarii probei in Romania sau in alte tari, stocarea de concentrat de celule stem si posibilitatea stocarii de portiune de cordon ombilical.

Am invatat o multime de lucruri de la echipa Biogenis

Pentru mine, familia reprezinta cel mai important lucru in viata mea si mi-am dorit foarte tare sa imi creez si eu o una. Echipa Biogenis mi-a explicat si m-a facut sa inteleg cum un gest pe care il pot face acum, poate salva sau schimba viata intregii familii mai tarziu. Ei au raspuns cerintelor mele si m-au lasat sa aleg din serviciile speciale aflate in portofoliul lor, oferindu-mi o multime de informatii pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste celulele stem si recoltarea lor. Am invatat o multime de lucruri de la Biogenis si ma bucur ca i-am cunoscut si ca aduc in fata publicului roman aceasta optiune, dar si minune a medicinei ce ne poate usura viata, a declarat Andreea Balan.
Criteriile importante care trebuie luate in considerare atunci cand se apeleaza la o banca de celule stem sunt: posibilitatea stocarii probei in Romania sau in alte tari, stocarea de concentrat de celule stem, contractul este supus legislatiei romane, banca este membra a Asociatiei Romane a Bancilor Acreditate de Celule Stem si ofera posibilitatea stocarii de portiune de cordon ombilical, iar transplanturile sunt realizate cu succes. Biogenis mai ofera suportul unui transplantolog, dar si pentru transplant in cazul in care este nevoie de proba pentru utilizare.
Celulele stem hematopoietice (formatoare ale celulelor din sange) se gasesc in sangele din cordonul ombilical, in maduva osoasa si in sangele periferic. Cele din sangele de cordon sunt tinere si se pot utiliza pentru tratarea a 70 de boli, in arii ca: neurologie, oftalmologie, ortopedie, hematologie.