Marti dupa-amiaza, la Gymboland, in AFI Palace Cotroceni, parintii au regasit magia copilariei alaturi de cei mici. Copiii s-au distrat in compania animatorilor Gymboland, iar Teatrul Interactiv Mozart
i-a impulsionat sa gestioneze roluri prin joaca, sprijinindu-le initiativa si ajutandu-i sa-si infranga emotiile.
Reputata actrita Ioana Chelaru, consacrata pentru vasta sa experienta acumulata in cadrul Teatrului Tandarica, a stimulat creativitatea copiilor chiar pe scena Gymboland, incurajandu-i sa se exprime in fata unei audiente necunoscute. Intreaga familie a luat parte la sarbatoare alaturi de personaje de poveste, intr-un loc in care inovatia si siguranta celor mici sunt prioritare.
Intr-un spatiu magic si presarat cu zambete colorate, atat fericirea de pe chipul copiilor, cat si ultimele tehnologii in materie de entertainment educational au fost elementele cheie ce au asigurat reusita unei seri de joaca in familie.
Pentru luna iunie, Gymboland le-a pregatit copiilor o serie de petreceri alaturi de Pogonici - binecunoscutul maestru de ceremonii Gymboland, Violetta, Minnie Mouse, super eroii lor preferati, dar s-au distrat pe cinste si la concursurile de dans, sah sau in cadrul atelierelor de creatie.
Nu este copil care sa nu fie fericit la Gymboland, acest univers al copilariei fara de sfarsit, cu resurse inepuizabile de distractie, petrecere, joc si voie buna.
Gymboland promoveaza conceptul de joc formativ, oferindu-le celor mici toate metodele creative si instrumentele necesare pentru dezvoltarea imaginatiei si extinderea tuturor simturilor.
Spatiile de joaca Gymboland din Bucuresti si din tara ofera posibilitati nelimitate de divertisment pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani, iar parintilor satisfactia de a-i sti pe acestia in deplina siguranta.

Numai la Gymboland, copiii isi intalnesc personajele favorite din povesti, au parte de activitati educative si interactive, experimenteaza cadre miniaturizate din viata de zi cu zi a adultilor si se bucura de jocurile copilariei.

Despre Gymboland:

Gymboland are o expertiza de peste 10 ani in domeniul entertainment-ului educational.
In total, in Romania, sunt 6 spatii de joaca: Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta si Gymboland Ploiesti Shopping City.
Anual, peste 50.000 de copii beneficiaza de tehnologia inovativa Gymboland, invatand prin joaca.