Arenele Romane au fost invadate recent de muzica celor de la Carla's Dreams, de hiturile lor care au cucerit intreaga tara. Evenimentul de lansare a albumului NGOC a fost sold out, a adunat mii de fani, veniti sa ii asculte live pe artistii lor preferati.
Fanii Carla's Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.
Show-ul a fost 100% live, full band, cu momente amuzante, dar si energice sau sensibile si emotionante, cu invitati speciali artistii cei mai mari ai Romaniei.
In premiera, la acest concert, cei de la Carla's Dreams au cantat alaturi de Antonia piesa Suna-ma, noul single al artistei care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.
De asemenea, tot in premiera, cei de la Carla's Dreams au prezentat fanilor Acele, noul lor single, piesa care va fi inclusa pe urmatorul album al artistilor la care deja au inceput sa lucreze.
Aceasta piesa a facut 360 000 de vizualizari in doar 12 ore de la lansare.
Carla's Dreams - Acele
https://www.youtube.com/watch?v=vR7IwJkb-EA
Piesa a fost compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare: Te rog, Sub pielea mea | eroina si Aripile.
Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa Cum ne noi si care a interpretat si Da, mama, piesa compusa de cei de la Carla's Dreams si Loredana Groza pentru Lumea ta, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a O fata singura in noapte.
In deschiderea show-ului, artistii Global Records Vanotek, Yanka si Nicoleta Nuca au bucurat spectatorii veniti la eveniment. Nicoleta Nuca a cantat noul ei single Castele de nisip pe care urmeaza sa il lanseze oficial curand. After party-ul a fost asigurat de Vanotek.
Albumul 'NGOC', lansat aseara la Arenele Romane, contine piese precum Te rog, Sub pielea mea, Aripile, P.O.H.U.I feat. INNA, Rachete, Cum ne noi cu Delia, Lumea ta cu Loredana, Suna-ma cu Antonia.
'NGOC' este disponibil pe iTunes pentru pre-comanda si curand va putea fi achizitionat si in format fizic.
https://itunes.apple.com/it/album/ngoc/id1109751528?l
Piesele au fost compuse de Carla's Dreams si produse de ei impreuna cu Alex Cotoi, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Radu Ionatan.
Carla's Dreams surprind prin muzica lor, iar rezultatele continua sa apara.
Astfel ca remixul piesei Sub pielea mea” a cucerit Ucraina si Rusia si urmeaza sa fie lansat si in alte tari.
https://www.youtube.com/watch?v=0mFFFc_oyBo
In Romania, piesa Sub pielea mea si Te rog sunt in top 10 de saptamani intregi.
In plus, Carla's Dreams continua sa bucure fanii din Bucuresti si din toata tara cu concerte sold out.
Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers.
Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla's Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este Cum ne noi, (40 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa Da, mama, interpretata de Delia care are 31 de milioane de vizualizari. Piesa Te rog a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizari. La inceputul lui 2016, au lansat piesa Sub pielea mea #eroina, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari.