Week-end-ul trecut, indragitul cuplu de prezentatori al postului Antena Stars s-a bucurat de un rasfat parca scos din perioada interbelica a Marelui Gatsby, la hotelul Alpin din Poiana Brasov. Acestia nu au venit singuri, ci impreuna cu baietelul lor simpatic, Teddy, care a fost fascinat de priveliste.

Data viitoare imi iau smochingul la munte

Incantat de frumoasa primire pe care au avut-o, Cristi Brancu a declarat: "Am profitat de vremea de primavara si am plecat impreuna cu Oana si Teddy intr-o scurta escapada la munte. Hotelul Alpin ne-a cucerit, fiind un adevarat mall hotelier! Am avut atatea de facut! Oana a fost la spa, unde a facut tratamente speciale, Teddy si cu mine am inotat in bazin. Baietelul nostru s-a distrat la locul de joaca si la clubul de activitati si am facut si drumetii. Nu banuiam niciodata ca ambianta Marelui Gatsby a fost refacuta chiar aici, in inima tarii noastre! Data viitoare cu siguranta imi iau smochingul la munte, iar Oana rochia de flapper girl!
De asemenea, la Alpin, un Resort precum cele mai valoroase Resorturi din Turcia si o proprietate de exceptie, de 4 stele din Poiana Brasov, Cristi Brancu si Oana Turcu, insotiti de Teddy, au profitat din plin de cele doua zile de weekend: M-am bucurat de serviciile oferite de modernul centru spa de care dispune complexul, pentru ca mai apoi sa ne rasfatam papilele gustative cu delicioasele preparate din bucataria frantuzeasca si mediteraneana, insotite de vinuri de inalta calitate recomandate de somelierii restaurantului A Propos. Inconjurat de un peisaj natural, Hotelul Alpin din statiunea de schi Poiana Brasov ofera privelisti montane magnifice si camere ca in epoca interbelica, ne-a spus Oana Turcu.

Eleganta si bunul gust au fost la un nivel international

Cristi Brancu a fost impresionat si de restaurantul din complex: In ceea ce priveste restaurantul hotelului Alpin, a fost un festin culinar senzational, cu toate bunatatile posibile. Eleganta si bunul gust au fost la un nivel international, la Gatsby acasa!, a mai povestit realizatorul emisiunii Agentul VIP.