Interpreta de muzica de folclor si mai nou, in ochii spectatorilor, mezzo soprana de succes, Lavinia Goste va sustine doua concerte inedite pe 1 si 8 martie, la Sala Teatrelli, ora 20:00, parte a spectacolului "Love is in the music", organizat de Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al municipiului Bucuresti.
Celebra artista va aduce pe scena interpretari spectaculoase si emotionante ale unor arii nemuritoare cu ocazia unora dintre cele mai importante sarbatori din an: martisorul - venirea primaverii si ziua internationala a femeii.
Imbinarea muzicii clasice cu cea populare nu este o premiera pentru Lavinia Goste. Artista a demostrat si continua sa demonstreze aptitudini live exceptionale in ceea ce priveste muzica de orice gen.
In cadrul concertului "Love is in the Music", Lavinia Goste va fi acompaniata de Orchestra Nationala "Valahia", sub bacheta dirijorului Marius Zorila, iar pe scena vor mai urca nume Silviu Biris, Andrei Lazar, Ligia Hojda si Ionut Ungureanu.
Recent, frumoasa artista a lansat in avanpremiera la Sala Palatului melodia "M-o muscat badea de buza", iar alaturi de ea, au urcat pe scena fetitele ei gemene si Orchestra Nationala Valahia, cu dirijorul Marius Zorila pentru un moment emotionant si memorabil.
Cu o experienta de peste 20 de ani in muzica si numeroase rezultate notabile Lavinia Goste abordeaza un repertoriu divers, de la zona folclorica, pana la muzica pop si clasica. Mai mult, alaturi de sotul ei, dirijorul Marius Zorila, a pus bazele Orchestrei Nationale Valahia.
Lavinia Goste - Inimioara cu dor mult
https://www.youtube.com/watch?v=LT9H58cCcuQ
Site: www.goste-zorila.ro
Facebook: https://m.facebook.com/laviniagostesimariuszorila