Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
- Am fost incantata sa vad ca lumea apreciaza, ca si noi, romantismul, eleganta si rafinamentul, a declarat Liza Panait. Cred ca aceste trasaturi sunt si vor fi mereu la moda, indiferent de trenduri. Dar anul acesta, cu atat mai mult, sarbatorim o intoarcere la simplitatea elaborata, romantica si visatoare. Trend-ului mondial i-am adaugat note latino pentru a da un plus de pasionalitate tinutelor. Cred ca o femeie trebuie sa fie femeie de dimineata pana seara, indiferent ca este acasa cu copiii sau sotul sau in inalta societate. Si pentru asta are nevoie de tinute confortabile dar in acelasi timp elegante si senzuale. Motto-ul nostru este Fii aceasi, mereu altfel- tocmai pentru ca promovam modele ce pot fi purtate pe tot parcursul zilei, si care vor atrage priviri peste tot.
Aceasta colectie s-a dorit a fi o oda inchinata primaverii, renasterii, romantismului, feminitatii. In esenta vorbim de acelasi lucru.
Din titlu si pana la rochia miresei, intreaga colectie te poarta pe nesimtite ca intr-o poveste cu printese ce plutesc cu rochii lungi, diafane si dantelate
Culoarea ce te imbie la visare este vedeta acestui an - roz-ul Quartz. Si odata intrat in joc dansezi fie in ritmuri vesele de alastru cu verde, fie in pasionalul tango dintre rosu si negru.
Combinatiile neasteptate de materiale si texturi imprima ritmul alert al schimbarii naturii, al renasterii. De la fuste si fuste pantalon foarte lungi, la rochiile de seara spectaculoase, toate primesc ca intr-o sarbatoare a simturilor volane, franjuri, dantela, broderii, tricotaje, insertii.
Piele pictata, voaluri de catifea, transparente fine, materiale pretioase, tesaturi 3D, toate isi fac loc firesc in acest basm halucinant creionat de Liza Panait.
Impreunari indraznete de piele si tull, croset si voal, flori create si pictate manual aplicate pe tinute sau in compozitii care sa alcatuiasca manecile bluzei sau ale rochiei, voal natural cu insertii de catifea cu efect tridimensional, bijuterii facute manual, din piele, cristale, crostet, genti brodate sau pictate manual sau manomecanic, din materiale textile sau din textile combinate cu piele, toate sunt elemente noi si aduc prospetime colectiei.
De asemenea, tema florala este foarte importanta pe tot parcursul colectiei, ca o declaratie de dragoste vesnica fata de cel mai romantic simbol al tuturor timpurilor, oriunde pe glob. Floarea. Delicata si puternica in acelasi timp, sfioasa si senzuala, feminina prin definitie.
Rochii cu flori paietate, argintii si aurii, asezate pe fond negru sau roz cuart, rochii cu volane din tul foarte fin, negru, brodat cu flori de un rosu aprins, bluze crosetate manual, broderii, dantele delicate si bineinteles romantice, fuste si rochii foarte lungi, care urmeaza linia corpului sau curg lejer, fuste-pantalon, volane, volanase, flori pictate, brodate sau aplicate, alaturi de o spectaculoasa colectie de bijuterii crosetate manual din pietre semipretioase, toate sunt elemente definitorii pentru noua colectie Romantique by Liza Panait.
Atmosfera romantica a fost intregita de spectacolul de lumini si de muzica crosetata manual de Viorel si Alexandru Panait in jurul temei Libertango semnata Astor Piazzola.
La reusita prezentarii au contribuit din plin coafura realizata de Helen Studio by Elena Oseaca si Make up Andreea Tudor si SLA. Make up si body painting mireasa - Jana Ceban.
Multumiri speciale sponsorilor - Tonic Advertising, L'Erbolario Lodi, Cocor, Xlear, Flormar, Proestetica, Koon, Top Line, SLA Paris, Beauty Make-up Artistry, Helen Studio, Silhuette, Sorin Ionita Photography, Nei Guard, Nei Medica, World Trade Center, MT Systems, Trip Tailor, Halewood Wines, Smart FM, Marius Tuca.ro, Revista Tango Marea Dragoste, Cocor Media Channel.