Bookblog.ro si Club Revdepov va invita la editia nr. 3 a Atelierului de Scriere Creativa in SF & Fantasy. Dupa ce antologia cuprinzant textele absolvetilor primei editii a atelierului a fost lansata anul trecut la Editura Millenium Books â€" Eroi fara voie, iar o a doua antologie cu textele cursantilor de la editia numarul doi este in pregatire, cautam nume noi care sa se regaseasca in paginile celei de-a treia antologii.
Atelierul de Scriere Creativa in SF si Fantasyorganizat de Club Revdepov si Bookblog.ro este singurul atelier de scriere creativa din care iesi scriitor debutant!
Cea de-a treia editie a Atelierului se va desfasura in perioada 22 februarie 2016 - 3 aprilie, iar inscrierile au inceput deja si dureaza pana pe 15 februarie.

Cine vor fi maestrii tai?

I-am ales pe cei mai buni pentru a te indruma in ale scrisului, nume mari chemate la festivaluri si care sunt citate de cate ori se vorbeste despre varfurile SF-ului romanesc: Michael Haulica si Danut Ungureanu sunt cei care coordoneaza atelierul. Alaturi de ei vor veni si invitati surpriza care vor sustine intalniri tematice.
Beneficii?
Pe langa toate cunostintele pe care scriitorii le pun la dispozitia ta si feedbackul constant pe texte, rezultatul extraordinar al atelierului este publicarea celor mai bune proze intr-o antologie SF & Fantasy. Prima serie de cursanti a fost publicata deja: Eroi fara voie” este numele primei antologii, recent aparuta la editura Millenium Books.
In urma primelor doua editii, multe dintre prozele lucrate in cadrul atelierului au fost publicate si in reviste, majoritatea in regim profesionist, fiind bine primite de critica si de public.
De asemenea, absolventii au infiintat, la initiativa lui Michael Haulica, cenaclul Sectia 14”, in cadrul caruia se intalnesc si isi discuta textele, ajutandu-se reciproc.

Cum te inscrii?

Trimite, pana pe 15 februarie, un mail cu subiectulAtelier SF&F 3” si motivatia participarii la simina [at] revdepov.ro. Cursul se va tine intr-un loc central din Bucuresti, costa 600 de lei si cuprinde 12 intalniri, cate doua pe saptamana. Locurile se ocupa in ordinea inscrierii.
Mai multe detalii despre atelier la adresa revdepov.ro/ateliere/sffsi Event pe Facebook
Scriitorul Lucian Dragos Bogdan: Constat cu placere ca participantii la Atelierului SF organizat de Revista de povestiri si Bookblog furnizeaza fara exceptie texte peste medie, ceea ce ma face sa salut initiativa organizarii acelui eveniment care poate contribui - incep sa fiu tot mai convins de asta -la revirimentul SF-ului romanesc.”
Editorul Andreea Sterea (Crux Publishing):Rezultate spectaculoase, cel putin din punctul meu de vedere: proze foarte bune (semnate de tineri talentati si ambitiosi) publicate in reviste de prestigiu online si tiparite, o antologie ce va cuprinde toate lucrarile absolventilor (pe care sper sa o gasesc de vanzare in aceasta toamna) si, mai ales, o seama de autori debutanti care promit foarte multe pentru viitorul SF&F contemporan.”