Doar cateva zile ne despart de cea mai frumoasa perioada a anului cu familia, sarbatoarea Craciunului.
Daca toata lumea il asteapta pe Mos Craciun cuminti, in Bucuresti, iata ca familia Brancu-Turcu s-a gandit ca ar putea fi o idee buna sa-l caute pe Mos Craciun la munte! Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige. Acestia nu au venit singuri, ci impreuna cu parintii Oanei si baietelul lor simpatic si pasionat de numere, Teddy.
Ne-am gandit ca in acest Craciun sa procedam altfel decat toata lumea si sa mergem noi in intampinarea lui Mos Carciun, la munte. Astfel ca, ajunsi acolo, am impodobit frumosul brad al pensiunii Prestige si l-am asteptat cu totii cuminti pe Mos Craciun. Acesta si-a facut aparitia incarcat cu cadouri pentru toata lumea si nu a scapat nimeni fara sa spuna o poezie. Teddy, desi vizibil emotionat, a reusit sa spuna doua poezii cu ochii pe cadourile mosului si apoi a sarit in sus de fericire cand a descoperit o gramada de masinute, hainute si jocuri cu numere, care ii plac mult, a incheiat Cristi Brancu.

Oana Turcu: Mi-am retrait emotiile din copilarie de a spune poezii lui Mos Craciun

Realizatoarea Refresh by Oana Turcu si-a retrait o parte din copilarie si ne-a declarat: A fost o seara emotionanta pentru noi toti, dar mai ales pentru mine. Parca mi-am retrait copilaria. La Pensiunea Prestige, din Moeciu, atmosfera era realmente de basm, iar Mosul exact asa cum ni-l imaginam cu totii. M-a intrebat mosul daca am fost cuminte si am recunoscut ca nu l-am inselat pe Cristi niciodata, apoi m-am asezat in bratele lui .si m-am bucurat de cadouri. Am retrait aceleasi emotii pe care le aveam si eu la varsta lui Teddy, atunci cand venea Mos Craciun.
Oaspetii de notorietate au fost rasfatati cu bucate traditionale, fiind impresionati de bulzul cu trei feluri de branza romaneasca, vita romaneasca frageda, de peisajele superbe din acesta zona, dar si de unicitatea Pensiunii Prestige cu fiecare camera altfel deocorata si ospitalitatea personalului.