Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Julia Jianu, care are agenda incarcata cu concerte si evenimente de Craciun si Revelion, si-a dorit sa treaca in noul an cu un ten fara imperfectiuni. Semn ca a luat aminte la sfaturile medicilor esteticieni, vedeta a apelat la un tratament de estompare a ridurilor, folosit si de celebra Madonna. "Frumusetea clasica nu se demodeaza niciodata", acesta este motto-ul in care Julia Jianu crede cu desavarsire, iar cu ajutorul doamnei Dr. Daraban Diana, medic specialist dermatologie in cadrul clinicii DermaLife, Julia a intinerit peste noapte cu un tratamentul de hidratare, folosit atat pentru fata, cat si pentru gat si decolteu.
Tratamentul Intraceuticals, cunoscut publicului larg drept "Tratamentul Madonnei", este un sistem revolutionar non-invaziv care inlocuieste sau vine in completarea traditionalelor proceduri cu botox si acid hialuronic. Este un tratament cu substante relaxante pentru riduri fine, dar si singurul cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse si conturul fetei este vizibil imbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina.
"Mi-am dorit ca de Revelion sa arat exceptional, iar la recomandarea unei prietene am apelat la faimosul tratament folosit de Madonna, pe care l-am putut realiza la clinica DermaLife. Acum, tenul meu este mult mai hidratat, pielea mai catifelata, precum cea a unui bebelus. Tehnologia folosita duce la o hidratare superioara, rejuvenare si la inlaturarea ridurilor. Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, tenul arata mai fresh si bine hidratat, din interior la exterior. Recomand sa aveti mare grija de pielea dumneavoastra, mai ales cand obisnuiti sa va machiati des", a spus Julia Jianu.
In astfel de cazuri, introducerea acidului hialuronic in piele se face atat la nivelul fetei cat si la nivelul gatului si al decolteului. Tratamentul Madonnei este unicul tratament care face posibila introducerea acidului hialuronic, ceaiului verde, vitaminelor A, C, E, aloe vera si atoxilina (compus identic botoxului) in cele mai profunde straturi ale dermului cu ajutorul unui aparat ce produce oxigen hiperbaric.
"Intraceuticals este un tratament cu seruri ce contin acid hialuronic, vitamine si antioxidanti pentru riduri fine si nu numai, piele imbatranita, acnee sau pete pigmentare, dar si singurul cu rezultate vizibile dupa prima sedinta. Pentru rezultate maxime, tratamentul se face in sase sedinte consecutive, fiind recomandat ulterior, cate un tratament pe luna, pentru mentinerea efectelor. Pacientul simte doar o senzatie relaxanta, racoroasa, fara durere, aerul rece fiind efectul oxigenului hiperbaric (la presiune inalta) si al ceaiului verde", a declarat doamna Dr. Daraban Diana.