Cantareata s-a hotarat sa revina cu un nou single! Pentru acest lucru isi doreste sa slabeasca rapid. De cand a aflat ca pe piata romaneasca exista unul dintre cele mai performante aparate de slabire, Anca Badiu s-a pus pe treaba. Este vorba despre o noua tehnologie dezvoltata in Israel care indeparteaza grasimea nedorita din zonele problema, elimina celulita, vergeturile si are efect de lifting! Bella Contour Maxx de la SlimArt este un aparat medical special conceput pentru tratamentele estetice si de slabire.
"Am avut o perioada in care am stagnat, chiar daca nu am mancat, apoi m-am apucat din nou de sport cu antrenorul Calin Novacescu. De curand, am aflat de la o prietena de existenta unui aparat revolutionar care combina toate cele trei tehnologii cunoscute in remodelarea corporala: ultrasunete, electroterapie si vacuum cu rezultate concrete, dar si cu siguranta deplina pentru sanatate, asa ca mi-am spus sa il incerc, iar rezultatele au aparut de la prima utilizare. Aparatul este prevazut cu un sistem de monitorizare al rezultatelor. La finalul tratamentului cu Bella Contour Maxx de la Slimart am facut alergat pe banda timp de 15 minute pentru a elimina toxinele. Eu sunt sceptica in ceea ce priveste aparatele de slabit, dar am fost incantata sa vad rezultatele uimitoare chiar de la prima sedinta. Astfel, am realizat ca am pierdut 5 cm in talie", a declarat Anca Badiu.

Chiar daca in urma cu doar cateva luni, artista a trecut prin momente grele, pierzandu-si fratele, aceasta si-a propus sa continue lupta cu kilogramele pentru a ajunge la greutatea visata. Dorinta de a se relansa este si unul dintre motivele care au impins-o spre realizarea procedurilor cu un aparat unic in Romania, pus la dispozitie de clinicile SlimArt. "Multumesc lui Dumnezeu, ma simt din ce in ce mai bine si voi reveni pe scena cu un nou single. Tocmai de aceea, nu vreau sa imi dezamagesc fanii si ma ocup in continuare de imaginea mea. Pe 10 noiembrie am inceput tratamentele cu aparatul Bella Contour Maxx de la Slimart si deja se vad rezultatele. Am slabit 10 cm in zona abdomenului dupa doar doua sedinte! Wow!", a marturisit vedeta, care realizeaza sedinte de reducere a circumferintei si celulitei in trei zone, apoi drenaj limfatic si o dieta personalizata de catre doamna Dr. Gabriela Man.

Studiile clinice au aratat ca si dupa 6 luni, rezultatele s-au pastrat!

Intr-o sedinta obisnuita de tratament de reducere a circumferintei si celulitei, sunt aplicate simultan ultrasunete de rezonanta si campuri de curent electric timp de 40 de minute. Terapia de drenaj limfatic este apoi aplicata pentru aproximativ 10 minute. Bella Contour Maxx a dovedit ca poate realiza o reducere de circumferinta abdominala de cel putin 4 cm, in 92 % din cazurile pacientilor care au utilizat aparatul ajungand pana la 16 cm!