Compania Muschetarii prezinta o adaptare moderna a indragitei povesti de Carlo Collodi. In seria spectacolelor organizate de Primaria Sectorului 3, sambata, 26 septembrie, de la ora 10.30, copiii sunt invitati la premiera spectacolului de teatru ca papusi Pinocchio” dupa Carlo Collodi.
Avand in repertoriu peste 10 spectacole, Compania Muschetarii este o trupa profesionista specializata in teatru de papusi. Pentru realizarea acestui spectacol a durat cateva luni. Lucram cu migala, suntem atenti la fiecare detaliu pentru ca vrem foarte mult ca toti copiii care vad spectacolele noastre sa se bucure sa sa capete un soi de dependenta de teatrul de papusi, de povesti, de citit. Cand eram mic plangeam daca nu ma ducea mama o saptamana la teatru de papusi", povesteste regizorul Cristian Mitescu, care este si conducatorul trupei.
Pentru realizarea unui astfel de spectacol se parcurg mai multe etape: in prima se adapteaza povestea si se scrie scenariul pentru a putea fi pus in scena, se fac schitele papusilor si se creeaza acestea, se face distributia si incep repetitiile, se aleg vocile, se compune muzica si se inregistreaza in studio, se asambleaza toate componentele.
De aceea, fisa spectacolului este foarte importanta. Cea a spectacolului Pinocchio” arata asa:
Vocea lui Pinocchio va fi a celebrei actrite Alexandrina Halic.
Muzica: Dan Balan
SCENOGRAFIA: Adrian Ștefanescu
SCENARIUL SI REGIA: Cristian Mitescu
In distributie: Mariana Sinca/Geo Dinescu, Dumitru Georgescu/Cristian Mitescu/Marin Fagu
Vocile personajelor: Alexandrina Halic, Mariana Sinca, Marin Fagu, Geo Dinescu, Cristian Mitescu.
Copii, parinti si bunici, iubitori de povesti, sunteti invitati sambata dimineata, in foisorul din Parcul Al. I Cuza (IOR) la premiera spectacolului Pinocchio”.