Cher spune ca e pregatita sa moara, spunand ca abia asteapta sa i se alature regretatului ei sot, Sonny Bono.
Legenda muzicii si chiar a culturii pop se lupta de cateva luni cu virusul Epstein-Barr, ce i-a afectat organele, i-au cedat rinichii din cauza lui, avand nevoie de transplant si are probleme mari si cu inima. Ea a marturisit ca boala a facut-o sa fie depresiva si i-a transformat toti muschii in jele.
Cantareata, in varsta de 69 de ani, s-a izolat de toata lumea si isi petrece zilele stand in pat cu laptopul in brate. Ea mai iese din casa doar sa mearga al mormantul fostului ei sot.
Cher considera ca sfarsitul ii e aproape. Si-a speriat toti apropiatii, a declarat un prieten al acesteia. Cantareata a inceput sa faca vizite secrete la mormantul lui Sonny si sa isi doneze din bunurile sale, iar de cele mai multe ori sta si se gandeste la cum era viata ei cu Sonny, devenind obsedata de acesta. Cei doi au fost casatoriti in perioada 1964 si 1975 si el a murit intr-un accident cumplit la ski in Nevada, fiind inmormantat in Palm Springs, California, unde a fost primar.
Se duce la mormantul lui cu flori si vine apoi plansa toata, spunand printre lacrimi: Sunt pregatita sa fiu cu Sonny iar", a mai declarat o sursa.