Adina de la Heaven a avut o perioada stresanta in care a muncit pana la epuizare si a ajuns la spital, pe perfuzii. A lansat un nou single si un nou videoclip la piesa LA LA LOVE. A alergat la concerte si intalniri si s-a resimtit. Nu a avut timp deloc de vacanta, dar, intr-un final, pentru ca i s-a facut rau si a ajuns la spital, Adina de la Heaven a fost dusa fortat, de catre iubitul ei, in vacanta.
Locul preferat al artistei este Valea cu Pesti, acolo unde se refugiaza mereu cand e pe punctul de a claca. Iubitul sau cu 11 ani mai tanar, Glance, a fost nevoit s-o duca acolo pe cantareata, pentru a-si incarca bateriile.
Am ajuns la spital, din cauza oboselii si a stresului, pentru ca in perioada in care am lansat clipul si piesa noua nu am apucat sa dorm decat 2-3 ore pe noapte. A fost o perioada incarcata. Cand m-a vazut la spital, cu perfuzii, iubitul meu a zis ca nu se mai poate si cand am plecat de acolo, in loc sa ajung acasa am ajuns la Valea cu Pesti, locul meu de suflet, unde imi incarc bateriile. Chiar aveam nevoie de cateva zile linistite!, a spus Adina de la Heaven.
Puteti asculta aici noua piesa , LA LA LOVE, a trupei Heaven:
https://www.youtube.com/watch?v=XMr7-l32_2A