Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic anunta debutul celei de-a patra editii a Festivalului de teatru BUCURESTII LUI CARAGIALE.
Spectacolul de deschidere a avut loc pe data de 28 iunie, in centrul istoric, strada Franceza, pe scena amplasata in aer liber. Teatrul Masca a sustinut, de la ora 19:00, spectacolul Statuilor Vivante cu piesa BAROC, iar de la orele 20:30 publicul a urmarit piesa PIEI, DRACE! pusa in scena de Teatrul de Revista Constantin Tanase.
Daca ati ratat aceste spectacole, nu va ingrijorati, deoarece urmeaza 3 luni pline de teatru si de distractie in Bucuresti.
Festivalul de teatru se va desfasura in lunile iulie, august si septembrie, in fiecare seara pe scena din Centrul Istoric si la Hala Traian in incinta restaurantului Conu Iancu.
- Orasul nostru este un loc care abunda in istorie si cultura, in care domnesc diversitatea si contrastul, dar caruia nu-i lipseste eleganta si rafinamentul. Centrul Vechi, incarcat de istorie, este acum inima Bucurestiului. Lucrarile de conservare, modernizare si restaurare intreprinse pana acum sunt un prim pas pentru a aduce la viata si la nivel european acest loc. Va invit sa vizitati acest puls al Micului Paris, a transmis Sorin Oprescu, citat de presa.