Mariustuca.ro : Cum si-a redobandit Kate Middleton silueta pe care o avea inainte de sarcina (Autoare: Magda Marincovici)
Dupa numai o luna si jumatate de cand a nascut-o pe Charlotte, Kate Middleton si-a redobandit silueta, cu ajutorul unei metode speciale, scrie revista Voici. Cu ocazia primei iesiri cu printul George, dupa ce a nascut inceputul lunii mai, ducesa de Cambridge, Kate avea o tinuta simpla - tricou marinar si jeans slim, pe care, evident, nu i-ar fi putut purta daca nu slabea. Explicatia revenirii rapide la greutatea initiala o releva revista People. Sotia printului William a apelat la serviciile unui antrenor privat, apreciat de numeroase personalitati din politica si finante . Acest antrenor, descris ca fiind super discret, ofera, zilnic, indicatii si sfaturi ducesei, pe care Kate il intalneste o data pe saptamana. Acest antrenor, foarte popular in inalta societate, se ocupa inclusiv de regimul alimentar al ducesei Kate Middleton.
O misiune care nu pare sa fie foarte dificila, deoarece Kate Middleton nu a fost niciodata dependenta de junk-food. Despre ducesa de Cambridge se stie ca prefera fructele si legumele bio si singurul lucru pe care misteriosul antrenor il mai are de facut este sa asigure preparatelor recomandate ducesei savoarea celor servite in marile restaurante.
Articolul consacrat acestui subiect mai subliniaza ca aceasta metoda , care s-a dovedit eficienta, are totusi un pret. Un pret care cu siguranta merita. Dovada ca ducesa, mama a doi copii, poate purta din nou jeans slim.