EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane a prezentat recent, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr. 9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe.
"Fiecare artist isi creeaza propriul jurnal, care transpune starea sa de spirit si care intruchipeaza o parte din sufletul sau influentat in mod constant de momentele speciale din viata sa", spune Dorothea Fleiss, presedinta DFEWA, curator expozitie. Evenimentul a fost prezentat de Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV, Irina Bejenaru, membru fondator ANAV si jurnalista Oana Georgescu.
Invitatul special al serii a fost actorul Horatiu Malaele. Cei prezenti au aflat mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, au luat acasa carti de valoare si s-au delectat cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel. Seria acestor carti biografice oferite de Editura ALL in ultimii ani publicului cititor va continua si in 2015 cu alte titluri si personaje foarte interesante, unul dintre autori fiind scriitoarea Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
Autoare a mai multor carti si laureata a numeroase premii si trofee, Oana Georgescu, jurnalist, profesor, realizator TV, PR Specialist este cea care a scris cartea Alexandru Arsinel. Si a fost mana lui Dumnezeu, un succes al Editurii ALL, lansata in 2014, dar s-a implicat din partea renumitei institutii de cultura bucurestene si in promovarea altor doua aparitii editoriale de mare succes: Alexandru Arsinel, De la Dolhasca pe Calea Victoriei (2013) si Stela Popescu si Alexandru Arsinel. O pereche fara pereche, de Aurel Storin (2015).
"M-au fascinat modestia, talentul si sufletul mare al actorilor. Cartea mea despre Alexandru Arsinel este dedicata oamenilor in halate albe. In aceasta colectie il regasim pe Horatiu Malaele, personaj de film si teatru si autor. Horatiu este actor de teatru si film la fel de bun", a spus Oana Georgescu.