Marian Ralea, caruia multi dintre noi ii spunem si astazi Magicianul, va fi prezent pe 31 mai pe scena Salii Palatului alaturi de Gasca Zurli, cea mai iubita trupa de teatru pentru copii.
Realizatorul emisiunii Abracadabra si idolul copiilor din generatia anilor '90 se va afla pe scena in rolul pentru care a fost adorat de milioane de romani, in cadrul spectacolului unic pe care Gasca Zurli il pregateste pentru Ziua Copilului.
E o bucurie sa fiu din nou alaturi de ei pentru ca tot ce fac ei pe scena inseamna talent si multa, multa munca. Cum spunea Magicianul, sa fii copil e un lucru serios. Intregul respect pe care Gasca Zurli il are pentru cei mici se simte din tot sufletul pe scena si in tot ce fac. Va fi o intalnire de duminica frumoasa, o intalnire a celor care si-au pastrat sufletul de copil, o mare provocare sa fim impreuna pe scena si prin joc sa cream in ajunul Zilei Copilului un strop de magie.
Fiecare avem un moment al nostru, iar acesta este momentul Gasca Zurli. Sa-i iubiti si sa-i respectati asa cum fac si eu”, a declarat indragitul actor Marian Ralea.
Zboara, Zboara, Vrajimaturica este o productie suta la suta romaneasca, un spectacol interactiv in care personajele ii duc pe copii, dar si pe parinti, in Regatul Maturilor, pentru a o invinge pe vrajitoarea Tura Vura. Acest spectacol unic isi propune, ca toate productiile Zurli, sa le povesteasca celor mici, intr-o forma alternativa, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre intelegere si despre cum poti invinge raul cu puterea faptelor bune si a zambetului.
Am visat la ziua aceasta. Idolii copiilor de astazi sa-l invite pe idolul copilariei parintilor lor. Chiar daca piticii acestei generatii nu au apucat sa se bucure de Magicianul nostru, parintii vor retrai cu siguranta amintiri speciale. Acum unsprezece ani cand ne-am intalnit prima oara pe aceeasi scena prezentand un eveniment de Florii, Magi m-a intrebat Unde-ai fost pana acum?” si i-am raspuns: am stat cuminte sa cresc mare si sa ajung intr-o zi langa tine.
Am invatat enorm din cum stie Marian Ralea sa se joace cu copiii. Il iubesc, il ador, este unul dintre cei mai mari artisti din Romania si unul dintre putinii care au creat fenomene in nisa de copii. Sunt foarte fericita ca a acceptat invitatia noastra si ma bucur sa vedem in acelasi spectacol, pe cea mai mare scena din tara, cele mai bune produse romanesti pentru copiii din Romania ultimilor 40 de ani: Abracadabra si Gasca Zurli”, a spus Mirela Retegan, creatoarea Zurli, cea care a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen national.
Gasca Zurli e pregatita sa ofere cel mai mare spectacol pentru copii pus vreodata pe o scena de o trupa romaneasca. Zboara, Zboara, Vrajimaturica este un spectacol eveniment, cu o poveste noua, cantece noi, care vor emotiona si vor binedispune, dar si cantece foarte cunoscute. Spectatorii vor fi invaluiti de perdele de lumina, ecrane mari vor umple sala si peste treizeci de personaje ii vor intampina pe copii de la intrare pana in sala. Va fi cel mai frumos spectacol dedicat copilariei, un spectacol de neratat si de neuitat si pentru copii, dar si pentru parinti. Duminica, 31 mai, de la ora 11.00, la Sala Palatului.
Biletele pentru super productia Zboara, Zboara, Vrajimaturica sunt puse in vanzare pe www.eventim.ro, salapalatului.ro si la casieria Salii Palatului.